Hesabım
    Lucasfilm, Bir Star Wars Filmi İçin J.D. Dillard'ı İşe Aldı!

    Lucasfilm ile J.D. Dillard el sıkıştı.

    Lucasfilm ve Disney'in gelecek Star Wars planları hız kesmeden devam ediyor. Bu kez de Lucasfilm'in J.D. Dillard ile bir Star Wars filmini geliştirmesi için anlaşma yaptığı duyuruldu. Skywalker efsanesinin dokuz filmin ardından sona ermesiyle birlikte, yeni seriler ve solo filmler geliştirilecek gibi görünüyor.

    Sleight ve Sweetheart filmleriyle tanınan J.D. Dillard, Lucasfilm için bir Star Wars filmi geliştirecek. J.J. Abrams ile gelecekte bir anlaşma yapmak istemiyor gibi görünen Lucasfilm ve Disney'in şimdiye kadar elinde olan isimler arasında J.D. Dillard'ın yanı sıra yalnızca Rian Johnson bulunuyor. Game of Thrones'un senaristleri D.B. Weiss ve David Benioff'un bir Star Wars filmi geliştirmesi bekleniyordu. Ancak ikili, bir Netflix filmini Star Wars filmine tercih etmişti. Dedikodular arasında Jojo Rabbit ile Oscar sahibi olan Taika Waititi'nin Lucasfilm ile anlaşma yaptığı bulunuyor. Ancak Waititi iddiaları yalanlamaya devam ediyor. Son olarak ise Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige'in Star Wars serisi çekmek istediği biliniyor. Henüz durum tam olarak resmileşmese de Feige, söylediklerinde kararlı görünüyor.

    Deadline'ın haberine göre J.D. Dillard'ın geliştireceği film, Exegol'de geçecek. Burası bir sith gezegeni olarak biliniyor ve geçtiğimiz yıl Star Wars: The Rise of Skywalker filminde ilk kez karşımıza çıkmıştı. Ayrıca Sith Eternal adı verilen bir çeşit tarikata da Exegol ev sahipliği yapıyor. The Hollywood Reporter'ın duyduklarına göre ise filmin Disney+'ta yer alma ihtimali var.

    Son olarak vizyondaki yerini alan Star Wars: The Rise of Skywalker, serinin en düşük gişe hasılatı yapan filmi olmuştu. Daisy RidleyAdam DriverOscar Isaac ve John Boyega'yı başrolüne yerleştiren film, dokuz filmlik Skywalker efsanesine son verdi. İlk haftasında dünya çapında 480 milyon dolar elde eden film, vizyonda kaldığı süre boyunca yalnızca 1 milyar dolar kazandı. Star Wars: The Force Awakens'ın 2.07 milyar dolara; sürekli olarak eleştirilen Rian Johnson imzalı Star Wars: The Last Jedi'ın ise 1.33 milyar dolar kazanması, The Rise of Skywalker'ın diğer filmlere yaklaşamadığını gösterdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top