Hesabım
    Willem Dafoe Başrollü Berlinale Yarışmacısı "Siberia"dan Fragman

    Siberia'dan resmi fragman paylaşıldı.

    Usta oyuncu Willem Dafoe'nin başrolünde yer aldığı "Siberia"dan fragman paylaşıldı. 70. Berlin Film Festivali'nin iddialı yarışma filmlerinden biri olan Siberia'nın yönetmenliğini dünya çapında birçok festivalde aday gösterilen başarılı yönetmen Abel Ferrara üstleniyor.

    Yurt dışında Mart ayı içerisinde vizyona girecek olan Siberia'nın konusu ise şöyle: Hayatında çok fazla şey yaşayan Clint, kendisi için yeni bir sayfa açmak ister. Eski yaşamını ardından bırakmak isteyen adam, yaşadığı şehirden uzakta ıssz bir kulübeye yerleşir. Burada Mitchell adında bir adam ile garip bir kafe işletmeye başlar. Ancak eski yaşantısının kargaşasından uzaklaşmak için geldiği bu yerde sakinleşmeyi başaramaz. Gerçek olan ile olmayanı birbirine karıştırmaya başlayan Clint, bir süre sonra kendisini destansı bir yolcuğun içinde bulur.

    70. Berlin Film Festivali'nde First Cow, Undine, Hidden Away, The Intruder gibi önemli filmlerle birlikte yarışma kategorisini paylaşan Siberia'nın yönetmen koltuğunda daha önce de The Addiction filmiyle Berlin'de aday gösterilen ve Bad Lieutenant, King of New York, New Rose Hotel gibi filmleriyle tanıdığımız Abel Ferrara bulunuyor. Siberia'nın senaryosunda Ferrera'ya Welcome To New York, New Rose Hotel, The Blackout yapımlarına imzasını atan Christ Zois eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ise son olarak The Lighthouse'ta izleyip performansına hayran olduğumuz Willem Dafoe'nun yanı sıra Simon McBurneyDaniel Giménez Cacho, Christina Chiriac, Dounia Sichov gibi isimler bulunuyor.

    Siberia'nın dünya prömiyeri Berlinale'de bugün yapılacak. Film yurt dışında 19 Mart tarihinde vizyona girecek; ancak ülkemiz için bir tarih bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top