Hesabım
    Olivia Wilde'lı "Perfect" EFM'in En Çok Talep Gören Filmlerinden Oldu

    Biyografi türündeki "Perfect", A24, Warner, Paramount ve dijital platformlar tarafından talep ediliyor!

    Oyunculuk kariyerinin ardından Booksmart ile yönetmenlik kariyerine başarılı bir giriş yapan Olivia Wilde'ın yeni filmi "Perfect"in hakları Berlin Film Festivali'nde yer alan European Film Market'ta (EFM) satışa sunuldu. Filme birden fazla film şirketi büyük bir talep gösterdi ve birbirlerine rakip oldular. Perfect'in haklarının henüz hangi şirkete satılacağı bilinmiyor.

    Riverstone Pictures ve Pulse Films tarafından yapımcılığı üstlenilecek olan biyografik film Perfect'in hakları EFM'de satışa sunulmak üzere Berlin'deki yerini aldı. Filme şimdiden DC filmlerini bünyesinde bulunduran Warner Bros; Top Gun, Transformers serisi, Terminator serisi gibi yapımları elinde bulunduran Paramount; The Farewell, Midsommar, The Lighthouse, Waves gibi yılın en önemli indie yapımlarını geliştiren A24 ve hangisi olduğu açıklanmayan bir dijital streaming platformu talep gösterdi. Perfect'in hakları için şirketlerin vermek istediği rakam 20 ile 30 milyon dolar arasında bulunuyor.

    Sundance Film Festivali ve SXSW gibi festivallerde gösterimini yapan, Independent Spirit Film Festivali'nde En İyi İlk Film ödülünün sahibi olan Golden Globe ve BAFTA adayı Booksmart'ın yönetmen koltuğunda bulunan Olivia Wilde, "Perfect"in yönetmenliğini üstlenecek.  Film, 1996 Yaz Olimpiyatları'nda jimnastikçi Kerri Strug'ın olağandışı bir şekilde Ruslara karşı galibiyet kazanma hikayesi filmin konusu olacak. Amerika'nın Rusya'yı geçmesine yalnızca yarım puan kalmıştı. Strug ise sergilediği jimnastik performansıyla hem altın madalyanın sahibi olmuş, hem de korkunç bir şekilde bacağını kırmıştı. Söylenenlere göre Amerika, Kerri Strug'dan önce bu kategoride hiç ödül sahibi olmamıştı. Perfect, Kerri Strug ve John P. Lopez'in birlikte kaleme aldığı "Landing on my Feet, a Diary of Dreams" isimli kitaptan beyaz perdeye aktarılacak.

    Berlin Film Festivali 1 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu süreçte de European Film Market'taki faaliyetler sürdürülecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top