Hesabım
    Dedikodu: "The Batman" Teaser'ı Ne Zaman Geliyor?

    The Batman teaser'ının ne zaman yayınlanacağı sızdırıldı.

    Söylentilere göre, hem olumlu hem de olumsuz anlamda merakla beklenen Robert Pattinson başrollü "The Batman"in ilk teaser'ı "Promising Young Woman" filminin sinema gösterimleri sırasında sunulacak. Warner Bros'un Promising Young Woman filminin post-credit kısmında The Batman teaser'ını göstereceği iddia ediliyor.

    Bir Twitter kullanıcısı, Warner Bros'tan internete bir haberin sızdırıldığını iddia etti. Kullanıcının aktardıklarına göre dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan Promising Young Woman filminin vizyona girmesiyle birlikte The Batman teaser'ı filmi izlemeye gelenlerle buluşacak. Warner Bros daha önce de bu yöntemi Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet ve Cathy Yan imzalı Birds of Prey'de uygulamıştı. Tenet filminin ilk teaser'ı yurt dışında Hobbs & Shaw filmi sırasında sinemalarda izleyicileriyle buluşmuştu. Birds of Prey'in fragmanı ise It: Chapter 2 gösterimlerinin ardından yayınlanmıştı. Şimdi ise sırada The Batman var gibi görünüyor.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde The Batman'den ilk görüntüler paylaşıldı. Öncelikle Robert Pattinson'ın muhtemelen Bruce Wayne'in acemilik dönemlerine ait olan kostümüyle karşımıza çıktığı bir video yayınlandı. Ardından da setten bol dublörlü fotoğraflar paylaşıldı. Bazı Batman hayranları bu görüntülerden hiç hoşnut olmasa da, bazıları Matt Reeves'in farklı bir iş peşinde olduğunu düşündüğünü belirtti.

    Muhtemelen Year One çizgi roman serisinden ilham alınarak çekiliyor olan The Batman'in oyuncu kadrosunda, Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard bulunuyor.

    The Batman'de Gotham Şehri olarak İskoçya Glasgow'un yapılarının gösterileceği daha önce resmi olarak açıklanmıştı.Yönetmen, Batman'in dedektif olduğunu kanıtlayıcı bir noir hikaye sunacağını uzun süre önce açıklamıştı. Colin Farrell ise Jimmy Kimmel Live'e katıldığı zaman senaryo hakkında 'güzel, karanlık, hareketli' tanımlamasını yapmıştı. Filmin yapımcılığını Matt Reeves ve Planet of The Apes'ten tanıdığımız Dylan Clark üstleniyor. The Batman'in kamera arkası ekibinde Stuart Wilson, Glyn Dillon, Jacqueline Durran, Naomi Donne gibi Oscar adayı ya da sahibi olan birçok isim bulunuyor.

    The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyici karşısında olacak. Promising Young Woman ise 24 Nisan tarihinde ülkemizdeki sinemalarda gösterilmeye başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top