Hesabım
    Phoebe Waller Bridge "Ölmek İçin Zaman Yok" Senaryosunu Nasıl Değiştirdi?

    Phoebe Waller Bridge, No Time To Die'ın senaryosunda nasıl bir çalışma yürüttüğünü anlattı.

    Fleabag dizisiyle Golden Globe ödülü sahibi olan Phoebe Waller Bridge, 25. Bond filmi "Ölmek İçin Zaman Yok"un senarist kadrosunda yer alıyor. Senarist kadrosuna eklenmesinin nedeni, Daniel Craig'in önerisiyle birlikte No Time To Die'a mizahi bir bakış açışı getirebilecek olması ve güçlü kadın karakterler yaratma kapasitesi olmuştu. Waller Bridge, bir radyo programı olan The Chris Evans Breakfast Show'a katıldı ve senaryo üzerinde yaptığı çalışmalardan bahsetti.

    Daniel Craig'in son kez James Bond olarak karşımıza çıkacağı Ölmek İçin Zaman Yok, kısa bir süre sonra vizyondaki yerini alacak. Şimdilerde Billie Eilish'in film için yazdığı ve performe ettiği No Time To Die parçasıyla büyük ses getiren Ölmek İçin Zaman Yok hakkında bu kez konuşan isim Phoebe Waller Bridge oldu. Fleabag'in ödüllü ismi Phoebe Waller Bridge, Neal PurvisRobert Wade ve Cary Fukunaga'nın dahil olduğu senarist kadrosunda bulunuyor. The Chris Evans Show'a katılan Waller Bridge, filme olan katkılarından şu şekilde bahsetti: "Bu konudaki en garip şey gerçekten yalnızca birkaç ay öncesine kadar bu projeye dahil olmayı hayal ediyordum. Bir Bond filmine dahil olmamın ne kadar havalı olabileceğini söylüyordum. Sonra gerçekleşiverdi. Benden diyalogları parlatmam ve gerçek bir şeyler sunmam istendi. Bu yalnızca farklı şeyler talep etmekle ilgiliydi. Bana bazı sahneler verdiler ve bunlara alternatifler yazmam ya da ortasının ya da sonunun gidebileceği başka bir fikirle gelmemi istediler. Onlara seçenekler ve çeşitli sahneler verdim. Onlar da istediklerini seçtiler."

    Cary Fukunaga'nın yönetmenliğini üstlendiği No Time To Die'ın konusu ise şöyle olacak: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    Film, 3 Nisan tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top