Hesabım
    Melissa Leo ve Zazie Beetz, Sam Rockwell'in Yapımcı Olduğu ‘Shelter’ın Kadrosunda

    Mandalay Pictures ve Rockwell, iddialı dramanın arkasında..

    Oscar ödüllü oyuncu Melissa Leo ve son dönem Joker, Atlanta gibi yapımlarla adını duyuran genç oyuncu Zazie Beetz, drama filmi "Shelter"da başrol oynayacaklar. Jen Gerber filmin yönetmen koltuğundaki isim olacak ve Sam Rockwell yapımcılar biri olarak görev alacak.

    Kış fırtınasının ortasında kendilerini evsiz bulduktan sonra artık yabancılaşmış durumda oldukları kızıyla yeniden bağlantı kuran sorunlu bir babanın hikayesi anlatılacak. Filmde bu babayı canlandıracak olan David Rysdahl, aynı zamanda senaryonun yazarı. Barınak için umutsuz olan baba kız, Minnesota'daki kırsal kesimde yaşayan annesinin (Leo) evine geri döner ve burada hızla ayağa kalkma umuduyla bir araya gelirler. Oyuncular arasında yer alan Hala Finley ise ailenin kızı olarak rol alıyor.

    Yapımcılar Mandalay Pictures'dan Jason Michael Berman, Bradley Pilz ve Datari Turner ile Play Hooky Productions'dan Mark Berger. Baş yapımcılar Sam Rockwell, Beetz ve Will Raynor. Yönetmen Gerber; “Bu ülkenin siyasi olarak bu kadar bölünmüş olduğu bir zamanda, affetme ve umut hakkında zamanında bir hikaye sunmak için böylesine inanılmaz bir oyuncu ve ekiple çalışmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

    Yapımcılar Berman ve Berger, “Shelter, derin duygulara ve evrensel temalara sahip bir senaryo ve bizi ülkenin filmde sık gösterilmeyen bir bölümüne götürüyor. Senaryoyu okuduğumuzda bunun dahil olmamız gereken özel bir proje olduğunu biliyorduk.” dedi. Melisse Leo, bir yandan iddalı dizi projesi I Know This Much Is True ile karşımıza çıkmaya hazırlanırken, Zazie Beetz, Invincible'ın hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top