Hesabım
    King Richard'ın Senaristi, "Creed III"ü Geliştirmeye Başlayacak!

    Creed III, geliştirme aşamasına alındı.

    Efsanevi Rocky serisinin devamı niteliğinde olduğunu söyleyebileceğimiz Michael B. Jordan ve Sylvester Stallone başrollü Creed serisine devam filminin gelmesi için hazırlıklara başlandı. Duyurulanlara göre, King Richard filminin senaristi Zach Baylin, Creed III'ü MGM bünyesinde geliştirmek için çalışmalar yapıyor.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Creed III geliştirme aşamasına alındı. Will Smith başrollü King Richard'ın da senaryosu kendisine emanet edilen Baylin, 2015 yılında başlatılan ve ilk filmiyle 173 milyon dolarlık, ikinci filminden ise 214 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden Creed serisinin devamını getirecek. Bir kez daha Adonis Creed'i baş kahraman olarak izleyeceğiz. Ancak filmin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı henüz belli değil. Filmin çekilmesi için Michael B. Jordan'ın programında yer açılması bekleniyor. Oyuncu, geçtiğimiz haftalarda David O. Russell'ın dev kadrolu filminin oyuncuları arasına eklenmişti. Bu nedenle yoğun olabileceği düşünülüyor.

    Creed serisinin ikinci filmi Creed II: Efsane Yükseliyor'un kaldığı nokta şöyleydi: Hayat, genç boksör Adonis Creed için adeta denge sağlama mücadelesi haline gelmiştir. Bir sonraki büyük dövüşü için aldığı eğitim ve kişisel yükümlülüklerinin arasında denge sağlamaya çalışan Adonis, çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelecektir. Rocky ve Adonis ortak miraslarıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin ailenden daha önemli olmadığını keşfedeceklerdir.

    Creed III'e Tessa ThompsonPhylicia RashadWood HarrisAndre Ward gibi oyuncuların geri dönüş yapması bekleniyor. Filmin vizyon tarihiyle ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top