Hesabım
    Tom Holland, Sony'nin Spiderman İçin Harika Fikirleri Olduğunu Söylüyor

    Tom Holland, Spider-Man 3 hakkında ipucu verdi.

    Marvel'ın yıldız oyuncusu Tom Holland, Spider-Man'in haklarını elinde bulunduran Sony'nin Örümcek Adam için harika planları olduğunu söyledi. Disney'den ayrılıp tekrar dönen serinin ardından Spider-Man 3'ün hazırlık aşamasında olduğu bilinenler arasında yer alıyor.

    Genç oyuncu Tom Holland, rol aldığı filmler hakkında büyük spoilerlar vererek her şeyi açığa çıkarmasıyla ün kazanmış bulunuyor. Bu kez de Sony'nin Spider-Man'i Marvel Sinematik Evreni'nden çıkarma planlarından bahsetti. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Spider-Man'in geleceği Sony ile hala çok parlak görünüyor. Marvelsız bir Spider-Man'e geçiş yapabilmek için gerçekten harika bir fikrimiz var ve Tom Rothman ile Amy Pascal adaletli davranıp Spider-Man'in gerektirdiği seviyede bir film yapacaklarına gerçekten güveniyorlardı."

    Tabii şimdilik bu harika fikirlerin ne olduğu bilinmiyor. Spider-Man 3'nin prodüksiyonuna önümüzdeki Temmuz ayında başlanacağı söyleniyor. Geçtiğimiz yaz aylarında Spider-Man serisi üzerinde Disney'in daha fazla hak istemesi üzerine Sony geri adım atmış ve Marvel ile olan ortaklığını sonlandırmıştı. Ancak bir süre sonra aralarındaki anlaşmazlık bitmiş ve serinin üçüncü filmi için yeniden ortaklık yapılacağı belirtilmişti. Şimdilerde Sony, kendi çizgi roman uyarlama evrenini yaratmaya devam ediyor. Morbius 31 Temmuz tarihinde sinemalardaki yerini alacak ve Venom 2'nin çekimlerinin devam ettiği biliniyor. Ayrıca Madame Web ve henüz adı açıklanmayan, ancak vizyon tarihi belirlenen bir çizgi roman uyarlaması için harekete geçildiği biliniyor.

    Spider-Man serisinin ikinci filmi Örümcek Adam: Evden Uzakta, 1 milyar dolarlık gişe hasılatının üzerine çıkmıştı. Böylece Marvel'ın en yüksek hasılatlı filmleri arasındaki yerini almıştı. İlk iki filmin yönetmen koltuğunda Jon Watts oturuyordu ve devam filminin yönetmen koltuğuna da Watts'ın geçeceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top