Hesabım
    Eric Bana, Motosiklet Yarışçısı Mike “The Bike” Hailwood Biyografisi Üzerinde Çalışıyor

    Eric Bana, Mike “The Bike” Hailwood'u canlandıracak.

    Başarılı oyuncu Eric Bana'nın gelecek projesi Mike Hailwood biyografik filmi olacak. Bana, hem filmin başrolünü üstlenecek hem de yardımcı yönetmenlik yapıp senaryosunu kaleme alacak. Bana'nın Pick Up Truck Pictures isimli film şirketi ile Robert Connolly'nin Arenamedia şirketi ortak olarak Mike 'The Bike' Hailwood'un yaşamının haklarını talep etti. Böylece film için ilk adımlar atılmış oldu.

    Son olarak Dirty John dizisinde izlediğimiz ve Troy, Chopper, The Time Traveler's WifeThe Finest Hours gibi yapımların yıldız oyuncusu Eric Bana, yeni bir proje için çalışmalara başladı. Bana, tüm zamanların en iyi motosiklet yarışçılarından biri olarak tanınan Mike 'The Bike' Hailwood'un yaşamını senaryolaştıracak; filmin yönetmenliğini üstlenecek ve başrolünde yer alacak. Hailwood'un kariyeri boyunca 12 şampiyonluk elde ettiği biliniyor. Bu şampiyonlukların ardından 1967 yılında emekli olan yıldız, 1978 yılında pistlere Ducati'de geri dönmüştü. Filmin yönetmen koltuğuna Bana'nın yanı sıra Balibo, Paper Planes gibi yapımlarıyla tanınan Robert Connolly oturacak.

    Hailwood'un eşi ve Pauline Hailwood ve oğlu David Hailwood, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Eric Bana ve Robert Connoly'nin Mike'ın yarışa tarihi dönüş hikayesini filme uyarlayacak olması konusunda heyecanlıyız. Mike'ın motospora, Mike'ın kariyerine ve sürücülüğe karşı büyük tutku besleyip bilgi sahibi olan oyuncu Eric Bana tarafından canlandırılacak olmasından memnunuz."

    Eric Bana ayrıca Robert Connolly'nin yönetmen koltuğuna oturacağı The Dry isimli suç gerilim filminin başrolünü üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top