Hesabım
    Rian Johnson: "Apple, Kötü Karakterlere Ürününü Kullandırtmıyor"

    Knives Out'un yönetmeninden ilginç açıklama!

    Türkçe adıyla "Bıçaklar Çekildi" filmiyle büyük bir başarıya imza atan ve devam filmi için hazırlık yapan yönetmen Rian Johnson, teknoloji devi Apple hakkında açıklama yaptı. Söylediklerine göre şirket, filmlerdeki kötü karakterlerin iPhone kullanırken görülmesine karşı çıkıyor.

    Dünyanın önde gelen markalarından biri olan Apple'ın çok önemli ve katı bir kurala sahip olduğu söyleniyor. Birçok dizide ve filmde ürünlerini gördüğümüz şirket, sadece iyi karakterlerin iPhone ile görülmesini istiyor. Bunu ortaya çıkaran isim ise Looper, BrickThe Brothers Bloom gibi yapımlarla tanınan, Star Wars: The Last Jedi ile büyük bir çıkış yapan ve Knives Out ile başarısını sürdüren yönetmen Rian Johnson oldu. Vanity Fair'e konuşan yönetmen bu konuda şu sözleri sarf etti: "Bunu size söylemeli miyim bilmiyorum. Ayıp bir şey olması nedeniyle değil, yazacağım gelecek gizem filmim konusunda her şeyi mahvedebileceği için. Apple, filmlerde iPhone kullanılmasına izin veriyor -eğer gizem filmleri izliyorsanız bu çok önemli- ama kötüler kamera önünde iPhone kullanamıyor."

    Rian Johnson'ın söyledikleri eğer ki doğruysa, film ve dizileri dikkatli izleyenler kötülerin ve iyilerin kimler olduğunu hemen anlayacaktır. Bu kuralın geçerli olduğu Knives Out ünlü bir suç romanı yazarı olan Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunmasının ardından sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesini konu ediniyordu. Oldukça kalabalık bir kadroya sahip olan filmde çok fazla suçlu olma kapasitesine sahip aile üyesi bulunuyordu. Knives Out, dünya çapında 300 milyon doların üzerinde gişe hasılatı yaparak büyük bir başarıya imza atmıştı. Şimdi ise Rian Johnson, Knives Out'a Daniel Craig'li devam filmi çekmek için çalışmalar yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top