Hesabım
    Deepfake ile Robert Downey Jr. ve Tom Holland "Geleceğe Dönüş"te

    Deepfake ile Back To The Future'a el atıldı.

    Deepfake uygulamasıyla tasarımcılar bu kez "Geleceğe Dönüş" serisine el attı. Daha önce de The Irishman'deki gençleştirme işlemini bu ücretsiz uygulamayla yapan ve orijinalinden daha iyi yapmayı başaran tasarımcılar, Back To The Future'un başrolüne Robert Downey Jr. ve Tom Holland'ı yerleştirdi.

    Robert Zemeckis imzalı Back To The Future serisinin bir süredir neden yeniden çekilmediği merak konusu olarak yerini alıyordu. Daha doğrusu sorunun, Hollywood'un bu seriyle ilgilenmemesinden mi, yoksa Zemeckis'in para uğruna serisini katletmek istememesinden mi kaynaklandığı anlaşılmaya çalışılıyordu. Şimdi ise Deepfake uygulamasıyla tasarımcılardan bir Back To The Future uyarlaması geldi. Orijinal seride Marty McFly olarak Michael J. Fox'u, Dr. Emmett Brown olarak ise Christopher Lloyd'u izliyorduk. Deepfake sayesinde Fox'un yerini yeni nesil Spider-Man Tom Holland alırken, Lloyd'un yerine Iron Man olarak akıllara kazınan Robert Downey Jr. geçti. Bu haliyle hiç de kötü görünmediği düşünülenler arasında yer alıyor.

    Robert Downey Jr. Marvel'dan emekli olurken Tom Holland son kez Spider-Man 3 filmiyle Marvel Sinematik Evreni'nde yer alacak. Holland'ın yaptığı açıklamaya göre Spider-Man Disney'in elinden çıkacak, ancak Sony'de başka filmlerle devamlılığını sürdürecek. Iron Man için ise aynı durum söz konusu değil. Avengers: Endgame filmiyle birlikte karaktere veda etmiştik.

    Back To The Future serisi, 1985 yılında başlamış ve üç filmin ardından sona ermişti. Üçleme boyunca birçok farklı zaman dilimine karakterler ile birlikte gitmiştik. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top