Hesabım
    Patrick Stewart, Nasıl Sir Ian McKellen ile Dost Olduklarını Anlattı

    Patrick Stewart, Wired'a konuştu.

    X-Men serisi boyunca birbirlerinin ezeli düşmanı ve aynı zamanda ebedi dostu olan Magneto ve Charles Xavier karakterine hayat veren Ian McKellen ve Patrick Stewart'ın arkadaşlığı her zaman merak konusu olmuştur. The Wired'ın Youtube kanalına konuk olan Patrick Stewart bu konuda konuştu.

    Star Trek ve X-Men dünyasının usta oyuncusu Patrick Stewart, The Wired'ın ikonik programına katıldı. Programda, internet kullanıcılarının Google'a programa katılan kişinin adını en çok nasıl arattıkları ortaya çıkıyor. Bu kez programa Stewart katıldı ve onun adıyla birlikte aratılan sorulardan biri de "Ian McKellen, Patrick Stewart ile nasıl buluşuyor?" oldu. Stewart bunun ardından Ian McKellen'ın uzun süredir en yakın arkadaşı konumunda olduğunu belirtti ve şu sözlerle devam etti: "Karavanlarımız yan yanaydı. Bu tür filmlerde kameranın önünde harcadığın zamandan çok karavanında oturarak zaman harcarsın. Böylece Ian ve ben birlikte takıldık, çay içtik ve öğleden sonra daha sert şeyler içtik. Böylece birbirimizi tanıdık. Bunun çekici yanı birçok ortak nokta bulmamızdı. Bu arada eşim ile beni o evlendirdi. Seremoniyi o sundu."

    Patrick Stewart ve Ian McKellen'ın birlikte çekildiği onlarca renkli fotoğraf internetin gündemine sıklıkla düşmeye devam ediyor. Şimdilerde Patrick Stewart'ın başrolünde yer aldığı Star Trek: Picard dizisi yayınlanıyor. Ian McKellen ise son olarak büyük bir talihsizlikle yılın en başarısız filmi Cats'te görüldü. McKellen, tiyatro oyunları aracılığıyla 2020 yılında da sahnede bulunmaktan vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top