Hesabım
    Macaulay Culkin, "American Horror Story"nin 10. Sezon Kadrosuna Katıldı!

    Evde Tek Başına'nın yıldızı korku antolojisinde yer alacak.

    Büyük bir çoğunluğun en sevdiği korku antolojisi dizisi olan American Horror Story, 10. sezonuyla yıl içinde geri dönecek. Sezon hazırlıkları çoktan başladı ve gelen ilk haberlerden biri hoş bir sürpriz barındırıyordu. Yıllar önce, çocuk oyuncuyken Evde Tek Başına serisinde oynayan Macaulay Culkin, American Horror Story'nin 10. sezon kadrosuna katıldı.

    Culkin, daha önce Hulu’nun Dollface ve Robot Chicken gibi TV şovlarında yer almasına rağmen, bu proje, bir seride yer aldığı ilk düzenli rol anlamına geliyor. AHS'nin bu gelişmesi, showrunner ve dizi yaratıcısı Ryan Murphy'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir videoda ortaya çıktı. Video, bize sezon 10'da yer alan oyuncuların adını gösteriyor. Culkin’in adı, şimdilik gruptaki tek yeni isim.

    Videoda listelenen oyuncuların geri kalanı ise şu isimlerden oluşuyor; Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Sarah Paulson, Evan Peters, Adina Porter, Lily RabeAngelica Ross ve Finn Wittrock. Bu isimler en azından bir önceki sezonda yer almıştı. Culkin’in oyuncu kadrosunda olması hoş bir sürpriz ama Paulson, Peters ve Rabe'i şovda uzun bir aradan sonra görmek de heyecan verici. İlginçtir, Emma Roberts ve Cody Fern gibi son sezonda yer alan ana kadro oyuncuları yeni sezonda yok. 

    Hala yeni sezonunun resmi unvanının ne olacağını bilmememize rağmen, oyuncu haberleri heyecanı diri tutmak için yeterli. American Horror Story'nin 10. sezonunun 2020 bitmeden gelmesi bekleniyor. Şimdilik, Ryan Murphy paylaşımıyla hasret giderelim.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top