Hesabım
    25. Bond Filmi "Ölmek İçin Zaman Yok" En Uzun Bond Filmi Olacak!

    No Time To Die'dan yeni ayrıntılar geldi...

    Daniel Craig'li James Bond'un beş yıllık emeklilik sürecinden sonra yeniden dünyayı kurtarma görevine dönüş yapacağı "Ölmek İçin Zaman Yok"un en uzun James Bond filmi olacağı duyuruldu. Cary Fukunaga yönetmenliğindeki No Time To Die, yaklaşık olarak 2 saat 43 dakika süresiyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

    Yıldız oyuncu Daniel Craig'in başrolünde yer aldığı Bond filmleri arasında Quantum of Solace, Casino Royale, Spectre ve Skyfall bulunuyordu. Oyuncu son kez No Time To Die'da rolünü yerine getirmek üzere döndü. Bu filmlerin en uzun süreli olanlarından Spectre 148 dakika, Quantum of Solace 168 dakikayı buluyordu. Şimdi ise bu rekoru No Time To Die 2 saat 43 dakikalık süresiyle aşacak gibi görünüyor. Daniel Craig'li serinin sonunu getirecek olmasına bakıldığında filme uygun görülen bu sürenin uygun olabileceği düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde Cary Fukunaga'nın anlatıcılığıyla yayınlanan kamera arkası videosunda, James Bond'un ajanlık kariyerine 5 yıl ara vermesinin ardından hem kendi hayatı için hem de dünyanın güvenliği için son bir görevle dönüş yapacağını öğrenmiştik. No Time To Die'ın konusu ise şöyle açıklandı: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    Filmin yönetmenliğinde Fukunaga yer alırken senaryoda Phoebe Waller BridgeNeal Purvis ve Robert Wade'in imzası bulunuyor. Billie Eilish'in imzasını attığı şarkı ile gündemde kendine yer bulan No Time To Die'ın oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Oscar ödüllü oyuncu Rami MalekLashana LynchDavid Dencik, Blonde ile Marilyn Monroe olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Ana De Armas, Billy MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top