Hesabım
    Jordan Peele'in Yapımcısı Olduğu Candyman'den Altyazılı Fragman!

    Şeker Adam'ın Laneti'nin yeniden çevriminden heyecan verici fragman..

    90'lı yıllarda bir seri olarak yer alan ve korku severler arasında kült mertebesine ulaşan Candyman, nihayet yeni versiyonu, daha doğrusu yeniden çevrimiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni model Candyman, son dönemin başarılı sinemacılarından Jordan Peele ve Nia DaCosta tarafından yeniden beyaz perdeye uyarlandı.

    Kısa bir süre önce ilk posteri görücüye çıkan filmin, fragmanı da paylaşıldı. 1992 yılında orijinali ve serinin ilk filmi yayınlanan Candyman, 12 Haziran 2020 tarihinde ülkemizde de izleyiciyle buluşacak. Filmin başrollerinde Matrix 4'te de karşımıza çıkacak olan AquamanFirst Match gibi filmlerde rol alan yeni yeteneklerden Yahya Abdul-Mateen II ve If Beale Street Could Talk filmindeki performansıyla çok konuşulan Teyonah Parris bulunuyor. Diğer önemli rollerde ise, Nathan Stewart-JarrettColman Domingo, Kyle Kaminsky ve Vanessa Williams yer alıyor.

    Little Woods”a imza atan Nia DaCosta'nın yönetmenliğini yaptığı Candyman'in konusu ise şöyle: Bir efsaneye göre ayna karşısında beş kez Candyman diyenler kendisiyle tanışıyor. Bir üniversitede şehir efsaneleri üzerine tez yapan bir öğrenci Candyman'i araştırmaya başlar. Etrafındaki insanlar bunu yapmaması konusunda kendisini uyarır ama o inatla konuyu irdelemeye devam eder. Bir gün arkadaşlarına korkulacak bir şey olmadığını ispatlamak için ayna karşısına geçer ve beş kez Candyman der. Sonrasında olanlar ise korku ve gerilimden başka bir şey değildir. 

    12 Haziran 2020'de gösterime girecek olan Candyman, MGM dağıtımıyla tüm dünyaya ulaşacak ve aynı anda vizyon görecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top