Hesabım
    "Acı Kiraz" Sinemalarda!

    Zengin kadrolu dram filmi Acı Kiraz, sinemalardaki yerini aldı.

    Serdar Akar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dram türündeki "Acı Kiraz" bugünden itibaren sinemalardaki izleyicilerini bekliyor. Erdal BeşikçioğluErtan Saban ve Belçim Bilgin'in başrolünde yer aldığı Acı Kiraz'ın biletlerine buradan göz atabilirsiniz.

    Behzat Ç., 46 Yok Olan, Elveda Rumeli, Kurtlar Vadisi, Çiçero, Barda, Gemide yapımlarında imzası bulunan başarılı yönetmen Serdar Akar'ın imzasını attığı Acı Kiraz'ın konusu ise şöyle: Acı Kiraz, bir kiraz ağacının gölgesinde hayata tutunmaya çalışan insanların hikayesini konu ediniyor. Film, hayallerini gerçekleştirmek için çıktıkları yolda ihanete uğrayan göçmenleri, lösemi hastası olan evladını kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan bir babayı, borç içinde yüzen sahtekar bir nakliyeciyi, kiraz yetiştiricisi olan bir çiftçiyi, çok kültürlü, çok kimlikli Makedonya’yı ulus olarak etrafında toplayan kirazın hikayesini anlatıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda son olarak Çiçero, Behzat Ç. ve Kapı yapımlarında izlediğimiz usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Cebimdeki Yabancı7 Yüz gibi yapımlarda boy gösteren ve son olarak Komplo filmiyle ülkemizi yurt dışında temsil eden başarılı oyuncu Belçim Bilgin, Beşikçioğlu ile birlikte Çiçero'da izlediğimiz ve Iguana Tokyo'da göreceğimiz başarılı isim Ertan Saban, Bülent ŞakrakLuran AhmetiHalil Ergün gibi isimler bulunuyor. NTC Medya bünyesinde geliştirilen yerli film Acı Kiraz'ın yapımcılığını Adanalı, Zehra, Can Kırıkları, Mutlu Ol Yeter, Kardeş Payı gibi önemli Türk yapımlarından tanıdığımız Mehmet Yiğit Alp'in yanı sıra Vladimir Anastasov ve Angela Nestorovska üstleniyor.

    Zengin kadrosuyla Acı Kiraz filmi bugünden itibaren sinemalardaki yerini aldı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top