Hesabım
    "Sessiz Bir Yer 2" ile 60 Milyonluk Açılış Bekleniyor!

    Sessiz Bir Yer 2 tahminleri ne yönde?

    Emily Blunt'ın başrolünde yer aldığı devam filmi "Sessiz Bir Yer 2" için bekleyiş başladı. Deadline'ın haberine göre, film şirketinin ve eleştirmenlerin John Krasinski yönetmenliğindeki "A Quiet Place II"nun açılışı için gişe hasılatı tahminleri 60 milyon dolara uzanıyor.

    Korku gerilim serisinin ilk filmi A Quiet Place, 91. Akademi Ödülleri'nde En İyi Ses Kurgusu kategorisinde adaylık almış, 17 milyon dolarlık bütçesine rağmen, dünya çapında 334 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Bu nedenle devam filmi Sessiz Bir Yer 2 için beklentiler arşa yükseldi. Film, tüm dünyada 20 Mart tarihinde vizyondaki yerini alacak. Açılış gişesi için tahmin edilen rakamın 60 milyon dolar olduğu söyleniyor. Eğer istenilenler gerçekleşirse, ilk filmin 50 milyon dolarlık hasılatı böylelikle geçilmiş olunacak.

    Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds ve Noah Jupe'li kadrosuyla karşımıza çıkan ilk film, distopik bir evrende hayatta kalma mücadelesi veren Abbot ailesinin hikayesini anlatıyordu. Sessizlik kuralı bulunan atmosferde, hayatta kalmak için çeşitli önlemler alan ailenin yeni doğan bebekleri ve kuralı bozmaları başlarına bir felaketi getirmişti ama finalde bu felaketi önlemek adına büyük bir adım atılmıştı. Şimdi ise Abbott ailesinin babası Lee Abbott'ın ölümünün ardından aralarına katılan bebekle birlikte büyük bir hayatta kalma mücadelesi başlıyor. Daha geniş kadrolu ikinci filmde, ailenin başka bir yere taşınmak için hareket edişi ve karşılarına çıkan başka insanlarla yaşadıkları olaylar konu ediliyor. A Quiet Place Part II'nun oyuncu kadrosunda Blunt, Simmond ve Jupe'un yanı sıra  Diamond BloodGuardians of The Galaxy, In America gibi yapımlardan tanıdığımız Djimon HounsouPeaky Blinders28 Days LaterInceptionRed EyeSunshine yapımlarının yıldızı Cillian Murphy; Wayne Duvall gibi isimler bulunuyor.

    Sessiz Bir Yer 2'nin ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünyayla aynı anda 20 Mart tarihinde vizyondaki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top