Hesabım
    Anthony Mackie: "Sevdiğiniz Yönetmenlerle Çalışmanın Tek Yolu Dijital Platformlar"

    Marvel'ın yıldız oyuncusu Anthony Mackie, ilginç bir açıklama yaptı.

    Marvel Sinematik Evreni'nde Falcon rolüyle tanıdığımız Anthony Mackie, sinema sektörünün değişimi hakkında açıklamada bulundu. The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle Disney+'ta karşımıza çıkacak olan Mackie, artık sinemaların büyük bütçeli gişe filmleri haricinde sevilen filmleri konuk edemediğini, seyircileri çekemediğini ifade etti.

    Altered Carbon dizisiyle kariyerine devam eden ve Apple TV+'ın tartışmalı filmi The Banker'da rol alan Anthony Mackie, sinema sektörüyle ilgili konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Tüm zamanların en iyi filmleri olarak düşündüğümüz ve büyürken severek izlediğimiz filmlere bakarsak, artık o tür filmler stüdyolar tarafından yapılmıyor. Streaming platformları tarafından yapılıyor. Filminiz eğer gişe filmi değilse, Avengers, Suicide Squad ya da Star Wars'ta değilseniz, insanların sinemalara gitmesi birçok nedenden dolayı çok zor. Korkulan faktör: Maliyet. Benim çocuklarım var ve benim için çocuklarımı filme götürmek 115$. Böylelikle filmleri evde izliyoruz. Fortune 500'de yer alan şirketler tüm film stüdyolarını satın aldığında film yapma fikri öldü. Yani denildiği gibi gidebileceğiniz ve sevdiğiniz yönetmenlerle çalışabileceğiniz tek yerler streaming platformları." Anthony Mackie, birçok yıldızı yeni filmine katan başarılı yönetmen David O. Russell ile çalışmak istediğini de belirtti. 

    Bilindiği gibi Anthony Mackie'nin bahsettiği yüksek maliyet konusu ülkemiz için de geçerli. Yüksek ücretli sinema biletleri nedeniyle geçtiğimiz yıl film şirketleri eleştirilmiş ve bir süreliğine boykot edilmişti. Ancak boykot uzun sürmedi ve yönetmenler filmlerinin yapılan anlaşma sonucunda dağıtımının yapılmasına izin verdi. Tabii aynı durum izleyiciler için geçerli olamadı. Biletlere yapılan zamlar nedeniyle filmlere giden izleyici sayısı her geçen gün düşüş yaşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top