Hesabım
    James Bond'a Hayat Veren Daniel Craig, Aston Martin'i Hiç Kullanmamış

    Daniel Craig'den açıklama geldi...

    25. Bond filmi "Ölmek İçin Zaman Yok"un vizyona girmesine kısa bir zaman kala, yıldız oyuncu Daniel Craig yeni bir röportaja imza attı. Otomobil dergisi TopGear'a konuşan Craig, filmde kullanılan ikonik araç Aston Martin hakkında konuştu ve aracı hiçbir zaman kendisinin sürmediği ifade etti.

    Dünyanın en ünlü ajanı diyebileceğimiz 007 James Bond, nesillerdir varlığını sürdürüyor. Bugüne kadar onlarca İngiliz asıllı oyuncu tarafından hayat verilen karakterin Daniel Craig versiyonunda araba sahneleri ikonik hale gelmişti. Daniel Craig, ilk kez Aston Martin kullanmasıyla ilgili açıklama yaptı. TopGear'a konuşan Craig şu sözleri sarf etti: "Biliyorsun ki araba kullanıyor taklidi yapıyoruz. Taklit yapmayan tek kişi Steve McQueen'di. Araba kullanmaya devam etsem de artık bunu yapmaya iznimiz yok. Matera'da DB5 kullanmama izin verilmişti. Birçok uzmana bu konuda ulaşabildiğim ve konuşabildiğim için şanslıyım. Tekerlerin ardındaki doğru vücut dilini konuşuyoruz."

    Ajanlık kariyerine 5 yıl ara vermesinin ardından hem kendi hayatı için hem de dünyanın güvenliği için son bir görevle dönüş yapacağını öğrendiğimiz Daniel Craig'li James Bond'un yer aldığı son film No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    Filmin yönetmenliğinde Cary Fukunaga yer alırken senaryoda Phoebe Waller BridgeNeal Purvis ve Robert Wade'in imzası bulunuyor. Billie Eilish'in imzasını attığı şarkı ile gündemde kendine yer bulan No Time To Die'ın oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Oscar ödüllü oyuncu Rami MalekLashana LynchDavid Dencik, Blonde ile Marilyn Monroe olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Ana De Armas, Billy MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top