Hesabım
    Cesar Ödülleri'nde Polanski Protestosu!

    Polanski ödül kazanınca Adele Haenel salonu terk etti

    AAFA

    Dün gece düzenlenen César Ödülleri sırasında bazı gergin anlar olacağı tahmin ediliyordu ve Polanski törene gelmemesine rağmen bir protesto olması kaçınılmazdı. An Officer and A Spy filmi birkaç ödül aldığında ortalık sakinliğini korudu ama en iyi yönetmen ödülü Polanski'ye gidince salon husursuzluğunu gizleyemedi ve Adele Haenel salonu terk etti.

    Yakın zamanda başka bir yönetmeni cinsel istismarla suçlayan aktris Adèle Haenel kızgınlık dolu hareketlerle salonu terk etti. Kendisi de Portrait of a Lady on Fire ile oyuncu kategorisinde aday gösterilmişti. Törene ev sahipliği yapan komedi oyuncusu Florence Foresti, genç bir erkek dansçı ve Joker temalı parça ile gösteriyi başlattı. Polanski filminin 12 dalda aday olmasına atıfta bulunarak “Bu gece bir sorun yaşayacağımız 12 an var” sözlerini dile getirdi.

    Cesar Ödülleri, bu sene adaylar açıklandığından beri çok tartışıldı ve zor anlar yaşadı. Tartışmaların yanı sıra kurulların istifası ve seçimlerin irdelenmesi Cesar'ın güvenirliğine gölge düşürdü. Polanski'nin ödülü dışında, An Office and A Spy filmi en iyi kostüm ve en iyi uyarlama senaryo dallarında da ödül kazandı. 

    Adèle Haenel'in salonu terk ettiği anlar, Portrait of a Lady on Fire filminin resmi Twitter hesabından paylaşıldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top