Hesabım
    "Train To Busan" Devam Filmi "Peninsula"dan İlk Poster!

    Peninsula'dan ilk detaylar geldi.

    Gelmiş geçmiş en iyi zombi temalı filmlerden biri olan Zombi Ekspresi'ne devam filmi geliyor. Sang-Ho Yeon'un yönetmenliğini üstlendiği Güney Kore yapımı Peninsula'dan ilk poster ise resmi olarak paylaşıldı. Train To Busan'in 4 yıl sonrasına yolculuk edeceğimizi posterden öğreniyoruz.

    Kore Sineması'nın en çok bilinen filmlerinden olan Train To Busan'a devam filmi çekildi. Her korku listenin en çok izlenmesi gerekenler bölümünde yer aldığını söyleyebileceğimiz Train To Busan'in devam filmi Peninsula'nın konusu kısaca şöyle açıklanıyor: Film, zombilerle dolu bir dünyada sıkışıp kalan bir grup insanın yaşamına odaklanıyor.Jung-Seok denizaşırı bir kaçış planını başarıyla uygulayan eski bir askerdir. Jung-Seok'a geri dönme ve hayatta kalanları bulma görevi verilir. Aslına bakıldığında Peninsula, Train To Busan'dan sonra gelen ve aynı evrene ait olan ikinci film. Sang-Ho Yeon, daha önce de olayların geçmişine götüren Seoulyeok isimli bir animasyon filminin yönetmenliğini üstlenmişti.

    Peninsula'nın yönetmeni Sang-Ho Yeon, yeni filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu film, Train To Busan'ın bir uzantısı. Virüsün Kore'ye sıçramasından sonrasını anlatıyor, ama karakterler aynı değil. Aynı dünya görüşüne sahip ve Train To Busan'in ardından yarımadada neler yaşandığına odaklanıyor."

    Peninsula'nın oyuncu kadrosunda Dong-won Gang ve Jung-hyun Lee'nin bulunduğu biliniyor. Filmin yurt dışında vizyona girmesi, Kore'den hemen sonra olacak. Şimdilik verilen tarih 13 Ağustos 2020 oluyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top