Hesabım
    James Gunn, "The Suicide Squad"ın Çekimlerinin Bittiğini Açıkladı

    The Suicide Squad izleyici karşısına çıkmaya hazır.

    DC Evreni'nin devamını getiren filmlerden biri olan James Gunn imzalı "The Suicide Squad"ın çekimleri birkaç gün önce resmi olarak sona erdi. David Ayer'in Suicide Squad'da beğenilmeyen yönetmenliğinin ardından James Gunn'a devredilen zengin kadrolu devam filmi, yılın büyük merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor.

    Guardians of The Galaxy serisinin başarılı, ancak bol tartışmalı yönetmeni James Gunn, The Suicide Squad'ın çekimlerini tamamladığını açıkladı. Kısa bir süre önce filmle ilgili çeşitli aksaklıkların yaşandığı biliniyor. Gunn'ın çok sevdiği köpeğinin ölümünün ardından çekimlere ara verilmiş ve yönetmen evine dönmüştü. Ayrıca Gunn'ın paylaşımına göre, çekimlere başlamadan iki hafta önce babasını kaybetmişti. İki kayba birden sahip olan sürecin James Gunn için zorlu bir dönem olduğu biliniyor.

    The Suicide Squad filminde, David Ayer imzalı Suicide Squad'dan daha farklı karakterlere yer veriliyor. Joker, Deadshot, Enchantress gibi isimleri görmeyecek olmamızın yanı sıra Rick Flag, Harley Quinn, Captain Boomerang ve Amanda Waller karakterlerine hayat vermeye devam ediyor. Ayrıca filme Polka Dot Man, King Shark, Peacemaker, Ratcatcher gibi kahramanlar eklendi. Filmde John Cena'nın Peacemaker karakterini canlandırdığı bilinirken, Idris Elba konusunda bir ayrıntıya henüz yer verilmedi. Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie, başarılı oyuncu Viola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker, yer alıyor. The Suicide Squad'ın 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top