Hesabım
    Netflix'in Dwayne Johnson'lı "Red Notice"ı Corona Virüsten Etkilendi

    Netflix, Red Notice için harekete geçti.

    Çin'de başlayan ve tüm dünyada büyük bir salgına neden olan corona virüs, dev streaming platformu Netflix'te de etkilerini göstermeye başladı. Sinema sektörünün devamlılığı konusunda olumsuz durumlara yol açan salgın nedeniyle bu kez Dwayne Johnson'lı Red Notice filminin çekimleri iptal edildi. Netflix, salgının olmadığı bir bölge arayışına girdi.

    Wonder Woman'ın yıldızı Gal Gadot, JumanjiFast & Furious serisi gibi aksiyon filmlerinin başarılı oyuncusu Dwayne Johnson, Deadpool'un sevilen ismi Ryan Reynolds gibi isimlerin başrolünü paylaşacağı Red Notice'ın çekim lokasyonu değiştiriliyor. Büyük bir bölümü Atlanta'da çekilen filmin prodüksiyonuna İtalya'da devam etmesi bekleniyordu. Ancak İtalya, coronanın en çok yaygın olduğu Avrupa ülkesi olarak biliniyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde çekimleri iptal edilen Mission Impossible 7 ile birlikte İtalya'ya ayak basmayacak olan ikinci film Red Notice oldu.

    Öncelikle Universal'ın ellerinde bulunan Red Notice, filmin dev bir bütçeye ulaşması nedeniyle projeyi Netflix'e devredilmişti. Dodgeball: A True Underdog Story, We're The Millers, Skyscraper filmleriyle tanınan Rawson Marshall Thurber'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Red Notice, uluslararası suç dünyasında, en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediniyor.

    Sinema sektöründe corona virüsten etkilenen şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Daha önce de bu konuda Disney ve Amazon'dan endişelendirici veriler gelmişti. İki şirketin de borsadaki değerlerinin salgın ve piyasa durgunluğu nedeniyle inanılmaz bir düşüşe geçtiği duyurulmuştu. Hollywood'un bu konudaki korkuları devam ediyor. Ancak bugüne kadar Netflix'ten salgından etkilenmesi konusunda bir açıklama gelmemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top