Hesabım
    Leigh Whannell, Blumhouse ile Sinema ve Televizyon Projeleri İçin Anlaşma İmzaladı

    Leigh Whannell'ın geleceği Blumhouse'ta!

    Son olarak Görünmez Adam filmiyle karşımıza çıkan ve eleştirmenlerden tam not alan Leigh Whannell, Blumhouse ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Daha önce de Blumhouse ortaklığındaki Insidious, Upgrade, Saw gibi yapımlarda senaristlik görevini üstlenen Whannell'in gelecek planları arasında Blumhouse ile televizyon ve sinema projeleri geliştirmek bulunuyor.

    Dead Silence, Saw serisi, Insidious serisi gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Leigh Whannell, Blumhouse ile iki yıl boyunca sürecek bir anlaşmaya ortak oldu. Whannell bu anlaşmanın gereği olarak Blumhouse sinema ve televizyon projelerinde senarist, yönetmen ya da yapımcı olarak yer alacak. Şirketin kurucusu olan Jason Blum, bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Leigh yalnızca seri olmakla kalmayan, türünü değiştirmeye yönelik filmler yaratıyor. James Wan ile birlikte Saw'ı yaptıktan sonra onlarca taklitçiye neden oldular. Blumhouse'ta Insidious ile yaptıkları iş, yalnızca devam filmlerini getirmedi; onlarca 13+ doğaüstü korku filminin yapılmasına neden oldu. Bu durumun The Invisible Man için ve yapmak istediği diğer filmler için de doğru olduğuna eminim. Bunları yaparken ben de orada olmak istiyorum."

    Whannell, Blumhouse ve Universal ortaklığındaki The Invisible Man filminden önce Upgrade filmiyle karşımıza çıkmıştı. Senaryosu Whannell'ın kaleme aldığı Testere serisi, gelmiş geçmiş en uzun soluklu başarılı korku serisi olarak Guinnes Rekorlar Kitabı'nda yer bulmuştu. Ayrıca serinin bilgisayar oyunları da piyasaya sunuldu. Blumhouse'un bu yıl birçok yıla damgasını vuran filme imza attığı biliniyor. bu filmler arasında Uncut GemsFantasy Island, The Lighthouse, The Farewell, Midsommar, The Hunt, Glass gibi yapımlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top