Hesabım
    "Braveheart" Spin-Off Filmi "Robert The Bruce" Geliyor!

    Cesuryürek'in devamı niteliğindeki Robert The Bruce'tan fragman geldi.

    Mel Gibson'ın başrolünde yer aldığı klasikleşmiş film "Braveheart"ın devam filmi geliyor. Ülkemizde Cesuryürek olarak bilinen filmde yer alan tarihi karakter "Robert The Bruce"u başrolüne yerleştiren Robert The Bruce'tan bir fragman paylaşıldı. Richard Gray yönetmenliğindeki spin-off filminin fragmanına gelen tepkiler ise beklendiği gibi olamadı.

    5 Oscar ödülünün sahibi olan 1995 yapımı Braveheart filminde William Wallace'ın İngiltere kralına karşı gerçekleştireceği isyanda yardım istediği biri olarak ve İskoçya tahtının sahibi Robert The Elder'ın oğlu olarak tanıdığımız Robert The Bruce'a spin-off filmi çekildi. Ancak Robert The Bruce, kraliyetteki hakkının etkisiyle William'a yardım etmekte başarısız olmuştu. Robert The Bruce kendini kral ilan etmiş ve İskoçya'nın özgürleşmesinde kendine pay çıkarır. Ancak sonunda İngiltere kralının kellesini istemesiyle olaylar ilerler. Tek başına yaralanmış bir şekilde kalır. Eski bir askerin karısı tarafından sağlığına kavuşması için bakılmaya başlanır. Ailenin bir parçası haline gelir ve sonunda kendi ordusunu oluşturmaya başlar.

    Tarihi filmin oyuncu kadrosunda orijinal filmde de karşımıza Robert The Bruce olarak çıkan Angus Macfadyen ve Anna Hutchison'ın yanı sıra Chernobyl'in usta oyuncusu Jared Harris, son olarak Outcast dizisinde izlediğimiz Patrick Fugit, Zach McGowan, Emma Kenney, Talitha Bateman, Gabriel Bateman, Kevin McNally, Brandon Lessard, Diarmaid MurtaghDaniel Portman ve Melora Walters gibi isimler yer alıyor.

    Summer Coda, The Lookalike, Sugar Mountain gibi yapımlarla tanınan Richard Gray'in yönetmenliğini üstlendiği Robert The Bruce'un yurt dışındaki izleyicileriyle 28 Haziran 2020'de buluşması bekleniyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top