Hesabım
    Antonio Banderas, Tati Gabrielle ve Sophia Ali, Uncharted'ın Kadrosuna Dahil Oldu!

    Tom Holland'ın başrol oynadığı filme 3 yıldız daha eklendi.

    Uncharted için sonunda daha büyük adımlar atılmaya başlandı. Bugün, başrollerde olmayan oyunculardan bazıları açıklandı ve önemli biri isim de aralarında yer alıyor. Variety'nin haberine göre, Antonio Banderas, Sophia Ali ve Tati Gabrielle ile birlikte projeye katıldı.

    Pain and Glory performansıyla Oscar adaylığı alan Antonio Banderas'ın önümüzdeki projesi de böylece belli oldu. Bu oyuncuların kimi oynayacağı hakkında hiçbir ayrıntı yok ama Banderas'ın yeni deneyimlediği Oscar adaylığı sonrası kötü adam rolüyle filmde yer alması olası duruyor. Venom'u dünya çapında büyük bir gişeye yönlendirdikten sonra Sony'nin nimetlerinde biri olan Ruben Fleischer, Tom Holland'ın hazine avcısı Nathan Drake'i, Mark Wahlberg'in ise Nathan'ın arkadaşı ve akıl hocası olarak Sully'i canlandırdığı Uncharted'ı yönetecek.

    Çok uzun zamandan beri, video oyun uyarlamasında Wahlberg, Nathan rolü için düşünülüyordu ama Sony genç Spider-Man yıldızı Holland'ı seçti. Onu finansal açıdan mantıklı olan Drake için istediler. Uncharted'ın bir hit olması durumunda, genç ve popüler bir aktörleri olacak ve seriyi uzun yıllar devam ettirebilecekler. Çekimlerin bir aydan kısa sürede başlaması bekleniyor, ancak bu tarz gişe rekorları kıramaya aday bir yapım için inanılmaz derecede iyimser bir plan gibi görünüyor.

    Naughty Dog Şirketi'nin daha fazla Uncharted oyunu yapma planı yok. Sonuncusu, 2016 yılında piyasaya çıkan Uncharted 4: A Thief’s End oldu. Tabii nasıl bir sözleşme imzalandı bilemiyoruz ama filmin çok tutması belki de yeni bir oyun için harekete geçmelerine sebebiyet verebilir. Bunu, gösterim tarihi olan 5 Mart 2021'den sonra hep birlikte göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top