Hesabım
    Simon Pegg, Star Trek 4'un Hayata Geçirileceğinden Emin Değil

    Simon Pegg, Star Trek serisi hakkında konuştu.

    Simon Pegg, J.J. Abrams'ın elleriyle yeniden başlattığı ve yönetmenliğini üstlendiği Star Trek serisinin devam filmi ile ilgili konuştu. Seride Scotty karakterine hayat veren başarılı oyuncu Pegg, Star Trek 4'ün hayata geçirilip geçirilemeyeceği konusunda şüpheli olduğunu ifade etti.

    Chris Pine, Zachary QuintoZoe Saldana ve Simon Pegg gibi isimlerin başrolünde bulunduğu yeni nesil Star Trek serisi ile ilgili serinin oyuncularından Pegg konuştu. Noah Hawley'nin yönetmenliğini üstlenmesi beklenen Star Trek 4 hakkında Pegg şu sözleri sarf etti: "Gerçek şu ki, Star Trek filmleri Marvel kadar para getirmiyor. Belki en fazla 500 milyon dolara ulaşıyor. Şimdi yeni bir film yapmak, kendi belirledikleri ölçeklere göre 200 milyon dolar. Kar edebilmek için üç film yapmanız gerekiyor. Geçen sefer 50. yıldönümünün fırsatlarından pek yararlanamadılar. İvmeyi kaybettik. Bence Anton'u (Yelchin) kaybetmek ailemiz için büyük bir yumruktu ve yeni bir film yapma heyecanımız bu durumdan çok etkilenmiş olabilir. Yani bilemiyorum..."

    Noah Hawley eğer Star Trek 4'ü hayata geçirebilirse yeni karakterlerle karşımıza çıkacağını açıklamıştı. Film için 1982 yapımı Star Trek II: The Wrath of Khan filminden ilham alacağını belirtmişti. Star Trek serisinin geçmişi 1970'li yıllara dayanıyor. Son olarak Star Trek: Beyond filmi 2016 yılında izleyicileriyle buluşmuş ve beğeni kazanmıştı. Ancak gişede çok da başarılı olamayıp 185 milyon dolarlık bütçesine karşılık 343 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Simon Pegg'in sözlerinin bu noktada doğruluk payı olduğu görülüyor. Patrick Stewart başrollü Star Trek Picard dizisi ise Ocak ayı içerisinde başladı ve yayın hayatına devam ediyor.

    Diğer yandan Simon Pegg yoğun çalışma temposuna devam ediyor. Truth Seekers, InheritanceMission Impossible 7 gibi yapımlar gelecek projeleri arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top