Hesabım
    Tom Cruise'lu "Top Gun: Maverick" Vizyon Tarihi Değiştirildi

    Paramount, Top Gun: Maverick'te değişikliğe gitti.

    Yönetmenliğini Joseph Kosinski'nin üstlendiği ve sinema hayranlarını büyük beklentilere sokan Top Gun: Maverick hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Paramount'un yaptığı açıklamaya göre, Top Gun: Maverick vizyon tarihinde değişikliğe gidildi. Nedeni ise, vizyon tarihinde başka önemli filmlerle rekabete girecek olmasıydı. Yeni tarihte, Top Gun'ın rakibi yok gibi görünüyor.

    Paramount Pictures, Tom Cruise'un yıllar sonra tekrar başrolüne geçtiği devam filmi Top Gun: Maverick'in vizyon tarihini değiştirdi. Filmin önceki tarihi 26 Haziran 2020 olarak belirlenmişti. Şimdi ise yalnızca iki gün geriye çekilerek, Warner Bros'un iddialı filmi In The Heights ile olacak rekabet engellenmiş olundu. İlk Top Gun filmi 1986 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Usta oyuncu Tom Cruise'u Maverick, Val Kilmer'ı ise Iceman olarak izlemiştik.

    Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'un canlandırdığı Maverick'in artık bir eğitmen olduğunu biliyoruz. Miles Teller'ın hayat verdiği Bradley Bradshaw karakteri ise Maverick'in iş arkadaşı Nick “Goose” Bradshaw'ın oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Maverick, Bradley'i bir bakıma kanatlarının altına almış bulunuyor. Top Gun: Maverick'in oyuncu kadrosunda ise Tom Cruise ve Miles Teller'ın yanı sıra Akıl Oyunları, Bir Rüya İçin Ağıt gibi yapımların başarılı oyuncusu Jennifer Conelly; Mad Men, The Town, Million Dollar Arm, Baby Driver gibi yapımların yıldızı Jon Hamm; Kiss Kiss Bang Bang, The Doors gibi yapımların usta oyuncusu Val Kilmer; son olarak karşımıza bilim kurgu türündeki Westworld dizisiyle çıkan Ed Harris; Everybody Wants Some, The Hidden Figures gibi yapımların başarılı ismi Glen Powell bulunuyor.

    Top Gun: Maverick'in değişen tarihinin ülkemiz için geçerli olup olmadığı bilinmiyor. Şimdilik ülkemizdeki vizyon tarihi 26 Haziran 2020 olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top