Hesabım
    "Dijital Esaret" 10 Nisan'da Sinemalarda!

    Dijital Esaret, vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Sosyal medya bağımlılığını alt metni olarak seçen yerli yapım "Dijital Esaret", izleyicileriyle buluşmak için hazır gibi görünüyor. MinT Yapım bünyesinde geliştirilen Dijital Esaret, kadrosunda genç ve popüler isimlere yer veriyor. Filmin fragmanında, adeta dijital bağımlılık için birbirleriyle ölümüne yarışan gençlerin mücadelelerine tanıklık ediyoruz.

    Ünlü senarist Birol Güven ve Emre Kavuk’un imzasını attığı Dijital Esaret'in konusu ise şöyle: Bir grup genç, dijital dünyaya adım attıklarında başlarına geleceklerden habersizdi. Her şeyin kendi kontrollerinde olduğunu düşünen gençler bir süre sonra bu dünyanın esiri haline gelir. İşler gittikçe içinden çıkılmaz hale geldiğinde ise kendilerini cezaevinde bulurlar. Burada yolları kesişen sosyal medya fenomenleri, hackerlar, internet bağımlıları ve sanal kumarbazların özgürlüklerine kavuşabilmeleri için son bir şansı vardır. Cezaevinden çıkmak için çabalayan gençleri bu süreçte büyük bir sürpriz bekler...

    Senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği ezber bozan olarak nitelendirilen Dijital Esaret filminin başrolünde usta oyuncu Rasim Öztekin yer alıyor. Aynı zamanda filmde Özgün ÇobanYeşim Alıç , Zümra AtalaySimay BarlasKaan SeviUfuk MeriçÖzlem MahmutoğluÜmit ÜnkerBirce İrem İliçanEray ErtürenElif İşçiMerve SevinArda Adil GörgenDoğa KonakoğluBurçin SerdarEcem AtalayOnur Alp DemirOzan BozburaBaran Taylan Yolalan gibi birbirinden yetenekli genç isimler de boy gösteriyor.

    Dijital Esaret'in Bodrum, Çökertme'de özel olarak hazırlanan platoda çekildiği biliniyor. Dijital Esaret, 10 Nisan tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top