Hesabım
    Netflix, Komedi Festivali Düzenliyor!

    Netflix Is A Joke Fest, yakında izleyicilerle buluşuyor.

    Dijital streaming platformu olarak bilinen Netflix, bir festivale imza atma kararı aldı. "Netflix is a Joke Fest" adı altındaki komedi festivali, Los Angeles'ta düzenlenecek ve Hollywood'un en ünlü komedyenlerini konuk edecek. 

    Netflix ve Live Nation tarafından yapımcılığı üstlenilecek olan Netflix is a Joke Fest için hazırlıklara devam ediliyor. Netflix'in düzenlediği komedi festivali, Nisan ile Mayıs ayı içerisinde Los Angeles'ta gerçekleştirilecek. Birbirinden önemli komedyenler ve stand-up sanatçıları festival kapsamında performanslarını sergileyecekler. Bu isimler arasında Dave ChappelleAmy SchumerDavid LettermanKevin HartAli Wong, Bill Burr, Jamie Foxx, Jane Fonda, Lily Tomlin, Martin Lawrence, Chris RockBilly CrystalWhoopi GoldbergJerry SeinfeldSarah SilvermanSebastian ManiscalcoSchitt's Creek kadrosu bulunacak. Ayrıca STAND OUT: An LGBTQ+ Celebration adı altında LGBTQ+ komedyenlerden Alan Carr, Hannah Gadsby, Margaret Cho, Rosie O’DonnellSandra Bernhard ve Wanda Sykes performansları aracılığıyla izleyicilerle buluşacak.

    Netflix'in kurulduğu dönemden bugüne birçok stand-up showuna yer verdiği biliniyor. Bunlardan bazıları, yaptığı cesur eleştiriler nedeniyle çeşitli ülkelerde yasaklanabiliyor. Festival de aynı şekilde kayda alınacak ve ilerleyen bir tarihte streaming platformunda izleyicilere sunulacak. Bilet satışları 6 Mart'tan itibaren gerçekleştirilecek ve Netflix Is A Joke Fest, 27 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top