Hesabım
    John Wick Yönetmeni Chad Stahelski, Paramount ile Yeni Bir Projenin Peşinde

    Chad Stahelski, yeni bir proje için hazırlık yapıyor.

    AFLO / REX

    Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick üçlemesinin yönetmen koltuğuna oturan Chad Stahelski, Paramount Pictures ile birlikte yeni bir proje geliştirmeye hazırlanıyor. Deadline'ın haberine göre eğer Stahelski projeyi kaparsa Brad Fuller ve Andrew Form yapımcılığında bir filmin yönetmenliğini üstlenecek.

    Sessiz Bir Yer, Purge serisi gibi yapımlardan tanıdığımız Brad Fuller ve Andrew Form, Paramount Pictures için bir araba yarışı temalı filmin yapımcılığını üstlenecek. Filmin yönetmenliğine ise John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski gözünü dikmiş gibi görünüyor. Diğer yandan Mission Impossible serisiyle tanınan, son olarak High Fidelity dizisiyle karşımıza çıkan Andre Nemec ve Josh Appelbaum ikilisinin filmin yönetmenliğini üstlenmesi bekleniyor.

    Brad Fuller ve Andrew Form, yakın zamanda yollarını Michael Bay'in prodüksiyon şirketi ile ayırmıştı. Fuller & Form isimli şirket altında A Quiet Place döneminden bugüne yapımcılık yapmaya devam ediyorlar. Daha önce de Texas Chainsaw Massacre, Amityville Horror, Ouija ve The Purge gibi yapımlara imza atmışlardı. Diğer yandan Chad Stahelski'nin önünde birçok proje bulunuyor. Fantastik kitap uyarlaması Sandman Slim, Keanu Reeves'li dizi Rain, çizgi roman uyarlaması Kill or Be Killed ve bilim kurgu türündeki Highlander bu projeler arasında yer alıyor. Paramount Pictures'ın yeni araba temalı filmi için Fuller, Form ve Stahelski'nin ne zaman iş birliği yapmaya başlayacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top