Hesabım
    Mark Wahlberg "Uncharted" Senaryosunu Indiana Jones'a Benzetiyor!

    Uncharted'ın yıldız oyuncusu Mark Wahlberg, film hakkında konuştu.

    Sully karakteriyle karşımıza çıkacak olan Mark Wahlberg, geçtiğimiz günlerde kadrosuna Oscar adayı Antonio Banderas'ı katan oyun uyarlaması Uncharted hakkında konuştu. Collider ile olan röportajından konuşan Wahlberg, Uncharted senaryosunu Indiana Jones'a benzettiğini açıkladı.

    Venom filminin yönetmen koltuğunda bulunan Ruben Fleischer'in yönetmenliğini üstleneceği oyun serisi uyarlaması Uncharted'ın çekimleri çok yakında başlıyor. Bu konuda konuşan isim ise filmin başrollerinden biri olan Mark Wahlberg oldu. Wahlberg şu sözleri sarf etti: "İki hafta içerisinde çekimlere katılacağım. Bu heyecan verici, çünkü çok zaman kaybetmeyeceğiz. Bir orijin hikayeden daha fazlası. Karakterlerle tanışmak ve Nathan'ın Nathan'a dönüştüğünü görmek... Sully ve Nathan ile tanışmak, yalnızca onların karakterlerini tanımak değil, bir ortaklığa başlamak ve ilişkiyi geliştirmek söz konusu. Havalı olacak. İlk kez bir filmde kendi filmimde olduğumu hissediyorum. Senaryoyu okurken Indiana Jones ya da Thomas Crown Affair havası hissettim. Uncharted, daha önce bir parçası olmadığım bu soygun ve macera filmlerinin elementlerine sahip."

    Tom Holland'ın Nick Drake ve Mark Wahlberg'in Victor Sullivan karakterine hayat vereceği Uncharted'ın yönetmen koltuğuna geçecek olan isim birçok kez değiştirilmişti. Fikir ilk ortaya çıktığında yönetmenin David O. Russell olacağı açıklanmıştı ama sürekli değişiklik yapılması Russell'ı projeden uzaklaştırdı ve yerine Neil Burger geçti. Burger 2012'de projeyi bıraktı ve 2014'te Seth Gordon projeye dahil edildi. Gordon şaşırtmayan bir hareketle 2015 yılında ayrılınca 2016 yılında, yönetmen Shawn Levy filmin yönetmeni olarak açıklandı. Dan Trachtenberg, 2019 yılında bu listeye dahil olup çekildikten sonra Travis Knight geçtiğimiz aylarda Uncharted yönetmeni oldu ama bu durum da çok kısa sürdü. Son olarak ise  Gangster SquadVenom ve Zombieland gibi yapımlardan tanıdığımız Ruben Fleischer ile anlaşma sağlandığı açıklanmıştı.

    Eğer her şey yolunda gider ve bir kez daha Uncharted'ın vizyon tarihi değiştirilmezse film, 25 Aralık 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top