Hesabım
    Jon Hamm, Soderbergh'in "Kill Switch"ine Katılabilir!

    Steven Soderbergh'ün suç dram filmi Kill Switch'in oyuncu kadrosu genişliyor.

    Son olarak Richard Jewell filminde izlediğimiz yıldız oyuncu Jon Hamm'in yeni projesi, bir Steven Soderbergh filmi olan Kill Switch olabilir. Suç ve dram türündeki filmin oyuncu kadrosu böylelikle genişlemeye devam ediyor. Ancak henüz Jon Hamm ile görüşmeler yürütülüyor.

    Collider'ın özel haberine göre, Mad Men, Town, Million Dollar Arm, Baby Driver, Top Gun: Maverick gibi yapımların yıldız oyuncusu Jon Hamm, Steven Soderbergh'in yeni filmi Kill Switch'in kadrosuna katılabilir. Oyuncu, henüz görüşme aşamasında bulunuyor. Kill Switch'in kadrosunda ayrıca  Don Cheadle ve Sebastian Stan ve Josh Brolin'in yer alacağı konuşuluyordu. Stan ve Cheadle kesin olarak Kill Switch'te yer alsa da Brolin'in programında uygun zaman bulunmaması nedeniyle oyuncu projeden ayrılmak zorunda kalmıştı. Filmin senaryosunu Men In BlackBill & Ted's Excellent Adventure serisi, Now You See Me serisi, Charlie's Angels filmi gibi yapımlarda imzası bulunan Ed Solomon kaleme alacak. 

    Sex, Lies and VideotapeTrafficBehind The CandelabraErin BrockovichLogan LuckyThe Knick gibi yapımların Oscar ödüllü usta yönetmeni Steven Soderbergh'ün imzasını atacağı filmin konusu ise şöyle: Kill Switch, bir eve saldırı düzenlemek için tutulan üç suçluya odaklanıyor. Azılı suçlular, düzenledikleri saldırının ardından yaşananlardan sonra dolandırıldıklarını düşünmeye ve dönemin politik tartışmaları ile bağlantılı ayrışmalar yaşamaya başlar.

    Kill Switch'in ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top