Hesabım
    Disney ve Pixar, "Hadi Gidelim" Filmine Korona Salgınına Rağmen Rekor Açılış Bekliyor

    Onwards'un vizyon hazırlıkları devam ediyor.

    Koronavirüs salgını tüm hızıyla devam ederken Amerikalı tüm film şirketleri zarar etmeye başladı. Ancak Disney ve Pixar ortak yapımı olan "Hadi Gidelim" animasyon filminden zarar edileceği düşünülmüyor. Disney ve Pixar, Onward'dan yaklaşık olarak 100 milyon dolarlık açılış hasılatı bekliyor.

    Korona salgını nedeniyle Çin'de sinemalar ve film şirketleri kapatılıyor, bu nedenle yaklaşık olarak 2 milyon dolarlık kayıp bulunuyor; film galaları ve dağıtımları iptal ediliyor. İtalya'da film çekimleri yapılmasına izin verilmiyor. Festivaller iptal ediliyor ve Çin'deki film yapımcıları ya da alıcıları dünyanın farklı alanlarına gidip sektöre katkıda bulunamıyor. Bu da Çin'in dünya film marketine olumsuz etki ediyor. Ancak tüm bunlara rağmen Disney ve Pixar ortak yapımı Hadi Gidelim filmi için bir çekince bulunmuyor. Disney, filmin açılışından 100 milyon dolar elde edilebileceğini düşünüyor. Bu hasılat beklentisi film marketinin kilit ülkeleri Brezilya, İngiltere, bazı sinemaları kapatılan Fransa, Rusya, Meksika ve Almanya göz önünde bulundurularak ortaya atıldı. 

    Orijinal adıyla Onward'un konusu ise şöyle: Hadi Gidelim, babalarını çok küçük yaşta kaybeden iki genç elf kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeşler, hatırlamakta zorlandıkları ve çok özledikleri babaları ile son bir gün geçirme fırsatlarının olduğunu öğrenirler. Dünyada var olan bir büyü, onların babaları ile kavuşmalarını sağlayacaktır. Kardeşler, bu fırsatı kaçırmamak için ne yapıp edip büyüye sahip olmanın yolunu bulmalıdır. Kendilerini zorlu bir mücadeleye sokan kardeşler, büyüye ulaşıp babalarını son bir kez görebilme imkanını bulabilecekler midir?

    Onward'un Seslendirme kadrosunda Galaksinin Koruyucuları serisinin Star Lord'u, sevilen oyuncu Chris Pratt, Pratt'le Avengers: Infinity War filminde buluşan, Marvel'ın sempatik Örümcek Adam'ı Tom HollandSeinfeld dizisinin Lorraine'i olarak akıllara kazınan, Veep dizisi ile gönüllere bir kez daha taht kuran, Emmy, Altın Küre ve SAG ödüllü Julia Louis-Dreyfus ve Oscar ödüllü başarılı oyuncu Octavia Spencer yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra eni açıklanan isimlerle birlikte Always Be My Maybe ile son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmiş olan, ayrıca Birds of Prey'de karşımıza çıkacak olan Ali Wong; Master of None, Bones, Queen & Slim gibi yapımların senaristi Lena Waithe; Little Miss Sunshine, The Last Man On Earth, Better Call Saul gibi yapımlarda izlediğimiz Mel Rodriguez Onward seslendirme kadrosunda yer alıyor.

    Hadi Gidelim, 3 Nisan tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top