Hesabım
    Mark Ruffalo, Marvel Filmlerinde Neleri Değiştirmek İstediğini Açıkladı

    Mark Ruffalo'dan Marvel açıklaması...

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncularından biri olan Mark Ruffalo, Avengers filmleri hakkında açıklama yaptı. Chicago'da gerçekleştirilen popüler kültür etkinliği C2E2'ya katılan Ruffalo, Marvel filmlerinin biraz daha farklı olmasını isteyebileceğini söyledi.

    Avengers filmlerinde Hulk karakterine hayat veren ve şimdilerde Marvel Sinematik Evreni'ndeki geleceği bilinmeyen Mark Ruffalo, C2E2 Comic Con etkinliğine katılarak orada hayranlarının sorularına yanıt verdi. Ruffalo, Marvel'da nelerin farklı olsaydı daha iyi olabileceğini şu şekilde anlattı: "Black Widow ve Bruce Banner'a daha fazla şans verilseydi mutlu olurdum. O ikili gerçekten çok iyi. Robert benim kahramanım. O unutulmaz ve her şeyi o başlattı. Onunla çalıştığım zamanlarda hep hayranlık duymuşumdur. Marvel'da uzun süredir rol alıyordu ve bunu en klass, zarif ve cömert yolla yaptı. Iron Man öldüğünde kalbim kırıldı." Avengers filmlerinde Hulk ve Black Widow'un arasında bir yakınlaşma olduğu biliniyor. Ancak ikili asla tam anlamıyla bir araya gelemedi. Avengers: Endgame ile birlikte de Natasha karakterine veda edildi.

    Ayrıca Ruffalo, Iron Man'in öleceğini bilmediğini söyledi: "Evlenecek sandık. Bana verilen senaryoda bu vardı." Mark Ruffalo'nun Marvel Sinematik Evreni'nde devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor. Bir süre önce oyuncunun Kevin Feige ile konuştuğu ve Hulk'ın geleceği üzerine düşündükleri ortaya çıkmıştı. Ama bu konuda henüz bir gelişme yaşanmadı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçiş Avengers: Endgame filmiyle sağlanmıştı. Bu evrede Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmleri; LokiHawkeyeThe Falcon and The Winter SoldierWandaVisionShe HulkMs. MarvelMoon Knight ve What/If dizileri bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top