Hesabım
    Jason Statham, Çekimlere Haftalar Kala Kevin Hart'lı "Man From Toronto"dan Ayrıldı

    Jason Statham, Man From Toronto projesinden ayrıldı.

    Aksiyon filmlerinin yıldız oyuncusu Jason Statham'in, Sony Entertaintment bünyesindeki "The Man From Toronto"dan ayrıldığı resmi olarak duyuruldu. The Hollywood Reporter'ın kaynaklarından doğruladığı bilgilere göre Jason Statham'in film için yaptığı anlaşma hiçbir zaman kesinleşmemişti.

    Jason Statham, Oscar sunuculuğu tartışmaları sonrasında sansasyonel bir pozisyonda bulunan komedyen Kevin Hart ile başrolünü paylaşacağı The Man From Toronto projesinden ayrıldı. Sony, şimdiden Statham'in yerine geçecek oyuncu için arayışlara başlamış bulunuyor. Statham ve Hart, geçtiğimiz Ağustos ayında vizyona giren Hobbs & Shaw filminde de birlikte rol almıştı. Yönetmen koltuğuna The Hitman's Bodyguard'ın yönetmeni Patrick Hughes'un geçeceği The Man From Toronto'nun vizyon tarihi 20 Kasım olarak biliniyor. Vizyon tarihi, eğer ki Statham'in yerine hemen bir oyuncu bulunabilirse değişmeyecek gibi görünüyor.

    The Man From Toronto'nun konusu ise şöyle: İki adamın kimliği, Airbnb ziyaretleri sırasında birbirine karışır. Bu adamlardan biri, dünyanın en tehlikeli suikastçisi olarak tanınan The Man From Toronto'dur. İkilinin birbiriyle karıştırılması sonucunda işin içine ölümcül olaylar girecektir. Bu nedenle de güçlerini birleştirip dünyayı kurtarma girişiminde bulunmak zorunda kalacaklardır.

    Filmin yönetmenliğini The Hitman's Bodyguard, Red Hill, Signs, The Expendables 3 gibi yapımlarla tanınan Patrick Hughes üstleniyor. Senaryosunda ise Playing For Keeps ile tanınan Robbie Fox'un imzası bulunuyor. Söylenenlere göre Statham, filmin çekimlerine yalnızca 6 hafta kala projeden ayrılmış oldu. 6 haftadan daha kısa bir süre içerisinde filme yeni bir başrol bulunması gerekecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top