Hesabım
    Tom Hanks'li "Greyhound"dan Fragman Geldi!

    Tom Hanks başrollü savaş filminden fragman paylaşıldı.

    Son olarak A Beautiful Day In The Neighbourhood ile karşımıza çıkan usta oyuncu Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı savaş filmi "Greyhound"dan fragman paylaşıldı. II. Dünya Savaşı döneminde geçen Greyhound'un fragmanında okyanus üzerindeki zorlu mücadeleye tanıklık ediyoruz.

    II. Dünya Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlanan "Greyhound", savaşın ilk dönemlerinde yaşananları konu ediniyor. Ernest Krause, 37 gemiden oluşan deniz piyadelerinin komutanı olarak savaşta görev alıyordur. Bu sırada Naziler gizlice Kuzey Atlantik sularını geçeceklerdir. Öncelikle bir gemiyi kolaylıkla alt ederler, ancak Nazilerin planı bundan ibaret değildir. Sularını korumaları için 37 gemiden daha fazlası gerekecektir.

    Filmin oyuncu kadrosunda iki Oscar ödülü sahibi olan ve Big, Cast Away, Forrest Gump, Saving Private Ryan gibi yapımlarla tanınan usta oyuncu Tom Hank'in yanı sıra Leaving Las Vegas, Saint, Adventures of Babysitting, Hollow Man, The Boys gibi yapımlarla tanınan Elisabeth Shue; This Is England, Snatch, Tinker Tailor Soldier Spy gibi yapımlardan tanıdığımız Stephen Graham; Manuel Garcia RulfoKarl Glusman gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliğini ilk uzun metraj filmini Get Low ile gerçekleştiren Aaron Schneider'in üstlendiğini Greyhound'un senaryosunu C.S. Forester'ın romanından uyarlayan isim Tom Hanks oldu.

    Greyhound, yurt dışındaki izleyicileriyle 7 Mayıs'ta buluşacakken, ülkemizde bir hafta sonra, 15 Mayıs tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top