Hesabım
    McKenna Grace, James Wan ile Malignant'ta İş Birliği Yapacak

    Malignant'ın kadrosuna McKenna Grace de katıldı.

    Conjuring üçlemesinin evrenine ait olan Annabelle devam filmi Annabelle Comes Home'un yıldızı McKenna Grace, bir kez daha James Wan ile birlikte çalışacak. Yönetmenin yeni filmi Malignant'ın kadrosuna eklenen genç oyuncunun filmdeki rolü şimdilik bilinmiyor.

    McKenna Grace, geleceğin başarılı oyuncularından biri olacak gibi görünüyor. Şimdiden The Haunting of Hill House, Annabelle Comes Home, GiftedGhostbusters: Afterlife gibi yapımların genelinde başrolde yer alan Grace, James Wan'in yeni korku filmi Malignant'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Annabelle, Mummy, X-Men First Class, King Arthur, Peaky Blinders gibi yapımlarda rol alan Annabelle Wallis, Mr. Mercedes, Impulse dizilerinin yıldızı Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jake AbelJacqueline McKenzie ve aynı zamanda senaryoda imzası bulunan Ingrid Bisu bulunuyor.

    James Wan son olarak Aquaman'in yönetmenliğini üstlenmişti. Yönetmen The Nun, Annabelle Comes Home gibi yapımlarda yalnızca yapımcı ve senarist olarak yer aldı. Ayrıca Conjuring 3The Crooked Man ve Aquaman 2 için hazırlıklara devam ediyor.

    Malignant'ın konusu hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Ancak Malignant'ın kelime anlamına bakıldığında, vücudun her yerine yayılan bir kanser çeşidi olduğu görülüyor. Ayrıca James Wan'in yaratıcısı olduğu Malignant Man isimli bir çizgi roman bulunuyor. Ancak Wan'in tam olarak bu çizgi romanı kullanıp kullanmayacağı bilinmiyor.

    Malignant, 14 Ağustos 2020 tarihinde ülkemizdeki sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top