Hesabım
    Michelle ve Barack Obama, Russo Kardeşlerle "Exit West" İçin Çalışacak

    Yeni Netflix filmi, dört önemli ismi bir araya getiriyor.

    Amerika'nın eski First Lady'si, aktivist ve yazar Michelle Obama ile, eski Amerikan başkanı Barack Obama, sinema sektörüne adım atıyor. Avengers: Endgame'in yönetmenleri Joe ve Anthony Russo'nun imzasını atacağı Netflix film projesi Exit West'te yapımcılık görevini üstlenmeleri üzerine Obama çiftiyle görüşmeler yapılıyor.

    Collider'ın kaynaklarına göre Riz Ahmed'in başrolünü üstleneceği; Yann Demange'ın ise yönetmen koltuğuna oturacağı Exit West isimli kitap uyarlamasının yapımcılığı için Michelle Obama, Barack Obama, Joe Russo ve Anthony Russo ile görüşmeler sürdürülüyor. Henüz Netflix, Russo Kardeşler ya da Riz Ahmed ile Yann Demange'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmese de kaynaklar görüşmelerin yapıldığını belirtiyor.

    Mohsin Hamid'in yazarı olduğu ve Barack Obama'nın bu yıl okuduğu en iyi kitaplar listesinde bulunan Exit West'in konusu ise şöyle: Kitap, dünya çapında yaşanan mülteci sorunun konu ediniyor. Ülke adı açıklanmasa da Orta Doğu'da geçen kitapta Saeed ve Nadia, Saeed'in annesinin yerel hükümet ile gerilla kuvvetleri arasındaki çatışmada öldürülmesi üzerine bulundukları yerden kaçarlar. Güvenli bölgelere geçiş yapmaya çalışan diğer mültecilerin yanına giden Saeed ve Nadia, kendilerini Yunanistan Mykonos'ta bir mülteci kampında bulur. Bir süre sonra Nijeryalılarla birlikte Londra'da özel bir köşkte yaşamaya başlarlar. Saeed ve Nadia'nın arasındaki ilişki, verdikleri yaşam mücadelesine göre şekil alacaktır.

    Russo Kardeşler Demange'dan önce Morten Tyldum ile yönetmenlik için anlaşma yapmışlardı. Filmin senaryosunu kaleme alması için yeni bir ismin daha projeye dahil edilmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top