Hesabım
    Korku Filmi "Açgözlü"den Altyazılı Fragman!

    Antlers'dan yeni bir fragman geldi.

    Yılın en merak edilen korku filmlerinden biri olan Guillermo Del Toro yapımcılığındaki "Antlers"dan fragman paylaşıldı. Scott Cooper'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Türkçe adı Açgözlü olan korku filminin fragmanında bir çocuğun dehşet dolu kaçış hikayesine tanıklık ediyoruz.

    Crazy Heart, Hostiles, Black Mass yapımlarıyla tanıdığımız Scott Cooper'ın imzasını attığı korku filmi Açgözlü'nün konusu ise şöyle: Film gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle yakınlaşmaya başlayan genç bir öğretmene odaklanıyor. İkili yakınlaştıkça öğretmen, öğrencisinin babasının ve kardeşinin ölümcül sonuçları olabilecek bir sır sakladığını keşfeder. Çocuğu korumasına alan öğretmen, hayal gücünün de ötesinde korkulara karşı hayatta kalmak için mücadele edecektir. Channel Zero'nun yaratıcısı Nick Antosca'nın "The Quiet Boy" (Sessiz Çocuk) isimli kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna, yönetmen Cooper'la birlikte Nick Antosca ve Henry Chaisson ikilisi imza attı.

    Filmin oyuncu kadrosunda son olarak Star Wars: The Rise of Skywalker'da izlediğimiz Kerri Russell; The Irishman, Game Night, El Camino: A Breaking Bad Movie gibi yapımların başarılı ismi Jesse Plemons; “Kurtlarla Dans” ile Oscar’a aday gösterilen Graham Greene, geçen yıl “Venom: Zehirli Öfke”de boy gösteren Scott Haze, Oscar adaylığı bulunan Amy Madigan ve Hollywood'un yeni keşiflerinden olan çocuk yıldız Jeremy T. Thomas gibi isimler yer alıyor. Antlers'ın yapımcılığını ise Suyun Sesi filmiyle Oscar sahibi olan ve şimdilerde Nightmare Alley filminin çekimleriyle meşgul olan yönetmen Guillermı Del Toro üstleniyor.

    Açgözlü, 22 Mayıs'da ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top