Hesabım
    James Wan, Universal İçin Canavar Filmi Yönetecek

    James Wan, Aquaman sonrası korku türüne geri dönüyor.

    Warner Bros.

    Universal Pictures, “Aquaman” yönetmeni James Wan ile şirketin canavar mirasından esinlenen bir korku / gerilim filmi üzerinde çalışıyor. Şimdilik ismi belirlenmeyen projenin detayları çok belli değil ama çalışmalara başlandığı öğrenildi. Wan, projeyi üretmeye hazır ama direkt yönetmen mi olacak? Yoksa projeyi yönlendirecek mi? Bu bilgi kesin değil.

    Geçtiğimiz gün yapılan duyuru, Universal'ın “Invisible Man”in 1933 filminin modern bir versiyonunun çıkış tarihinin üzerine geldi. O dönemin diğer evrensel canavar hikayeleri arasında Dracula, Frankenstein, Mummy, Wolf Man ve Black Lagoon'dan gelen yaratık var.

    Wan, 14 Ağustos'ta gösterime girecek olan ve  post prodüksiyon aşamasında bulunan Atomic Monster Production filmi Malignant ile meşgul. Bir yandan da Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın başrol oynadığı, 11 Eylül'de vizyona girmesi beklenen “The Conjuring: Devil Me Do It Me”, Netflix için üretilen “There’s Someone Inside Your House” ve 15 Ocak 2021 vizyon yolculuğuna başlayacak olan “Mortal Kombat” filmleri için çalışmalarını sürdürüyor.

    Universal, 2017 yılında Tom Cruise'un oynadığı “Mummy”i yayınladığında bağlantılı projelerden bir Monsterverse oluşturmayı planlıyordu. Film dünya çapında 400 milyon dolardan fazla hasılat yaptı, ancak yapım ve pazarlama maliyetleri 350 milyon dolara ulaştı ve stüdyo bu karar için biraz beklemeye geçti.

    Stüdyonun bir sonraki canavar filmi “The Invisible Man”, iki haftadan kısa bir sürede 7 milyon dolarlık bütçeyle dünya çapında 57 milyon dolar hasılat yaptı. Wan, bu arada “Aquaman”ın devam filmi için de anlaşmayı imzaladı. Başarılı yönetmen sinema kariyerine harika korku filmleriyle başladı. Efsaneleşen “Saw” serisinin ilk filmi, ilk iki “Insidious” filmi, yine ilk ikisine imza attığı “Conjuring” ve “Fast and Furious 7” yönetmenin filmografisinde yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top