Hesabım
    Star Wars, Keira Knightley'i Uyutmuş!

    Keira Knightley yıllar sonra Star Wars: The Phantom Manace hakkında konuştu.

    Şimdilerde 34 yaşında bulunan ve iki Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Keira Knightley, rol aldığı Star Wars filmi hakkında konuştu. Star Wars: The Phantom Manace'ta Padme'nin dublörü olarak karşımıza çıkan Knightley'nin söylediklerine göre oyuncu sette sıkıntıdan uyumuş.

    Son olarak Aftermath filminde izlediğimiz ve Misbehaviour filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Keira Knightley, Total Film'e konuştu. Oyuncu, 1999 yılında vizyona giren Star Wars: The Phantom Manace filminde rol almıştı. Esasen Sabe'ye hayat veren, ancak Padme'nin dublörü olarak öne sürülen Keira Knightley, sette yaşadıklarından bahsetti. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "12 yaşındaydım. Gerçekten hatırlamıyorum. Başıma taktıkları şeyin çok ağır olduğunu ve başımı ağrıttığını hatırlıyorum. Gerçekten bir başlığın verdiği baş ağrısını çok iyi hatırlıyorum. Arka planda uzun süre durduğum zaman uyuyakaldığımı hatırlıyorum. Sandalyede oturuyordum ve arka taraftaydım, ama gözlerimi açık tutamıyordum. Bunu gerçekten hatırlıyorum. Ama bundan başka setle ilgili bir şey hatırlamıyorum."

    Star wars: The Phantom Manace ve devamında gelen iki film, Star Wars serisinin pek de beğenilmeyen filmleri arasında yer alıyordu. Filmin konusu ise şöyleydi: Genç Luke Skywalker’ın içindeki gücü keşfedip galaksinin zalim imparatoruna başkaldırmasına henüz on yıllar vardır. Hatta Luke henüz doğmamıştır. Barış içindeki galakside Cumhuriyet hüküm sürmektedir. Barışçıl bir gezegen olan Naboo, iyi yürekli genç Kraliçe Amidala tarafından yönetilmektedir. Gizli Sith Lordu ve onun şampiyonu Darth Maul’un maşası olan Ticaret Federasyonu, barışı sarsacak girişimler ve adil olmayan müzakere taktikleriyle Amidala’yı köşeye sıkıştırmaktadır. Jedi şövalyesi Qui-Gon Jinn ve çömezi Obi-Wan Kenobi durumu incelemek için Naboo’ya gönderilirler. Jedi’lar giderek derinleşen komployu keşfederken 9 yaşındaki Anakin’le tanışırlar. Küçük çocuğun mekaniğe karşı müthiş bir yeteneği ve şeytani bir zekası vardır. Jar Jar Binks isimli geveze ve kurbağamsı mahluğun da dostluğunu edinerek büyüyen uyumsuz grup, bir yandan Federasyonun robot ordularına karşı Amida’lanın yardımına koşarken, öte yandan da Darth Maul’la yüzleşmek zorunda kalacaktır. Galakside bir şeyler, geri dönmemek üzere değişmeye başlamıştır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top