Hesabım
    "Black Widow"dan Son Fragman!

    Marvel'ın yeni filmi Black Widow'dan yeni bir fragman geldi.

    Scarlett Johansson'ın başrolünde bulunduğu "Black Widow"un son fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni'nin ilk Black Widow solo filmi olan film, Natasha Romanoff'un geçmişinde kalan insanların yeniden karşısına çıkmasını anlatacak ve Romanoff'u son kez önemli bir macerada izleyeceğiz.

    Avengers: Endgame ile birlikte veda ettiğimiz Marvel Sinematik Evreni kahramanı Black Widow'a veda etmek için çekilen solo filmden bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Black Widow'un yeni düşmanı Taskmaster'ın ortaya çıkışına tanıklık ediyoruz. Yelena'nın anlattıklarına göre Taskmaster Red Room ismiyle bilinen beyin yıkama eğitimini kontrol altına almış. Aynı zamanda Natasha Romanoff'un da Red Room'da eğitildiğini biliyoruz.

    Taskmaster, Black Widow'un yeni düşmanı olacak. Taskmaster'ın yeteneği, karşısında her kim olursa olsun hareketlerini ve güçlerini birebir kopyalayabilmesi. Bu durumda Black Widow'un karşısında oldukça güçlü bir kötü olduğunu söyleyebiliriz. Black Widow filmi, Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War filmleri arasındaki zaman diliminde geçiyor. Bu durumda filmin alternatif zaman dilimine götüreceği dedikoduları yalanlanmış bulunuyor. Filmde, Thaddeus Ross, yani Thunderbolt Ross karakterini de izleme imkanı yakalayacağız. Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Ancak Taskmaster'a kimin hayat verdiği açıklanmadı.

    Black Widow'un corona virüs salgını nedeniyle ileri bir tarihe alınma tehlikesi olduğu söyleniyor. Ancak henüz bu doğrultuda bir gelişme yaşanmadı. Black Widow, 1 Mayıs tarihinde sinemalardaki yerini alacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top