Hesabım
    Liz Hannah, İlk Yönetmenlik Denemesine Hazırlanıyor!

    Hannah, Alexandra Andrews Romanı ‘Under Another Name’i Sinemaya Uyarlayacak

    Chris Pizzello/Invision/AP/Shutterstock

    Liz Hannah, yapımcılar Chris Morgan ve Amy Pascal ile birlikte, Universal Pictures tarafından geçen yıl tüm hakları satın alınan Alexandra Andrews'ın ilk romanı Under Another Name'i üretecek. Hannah, bu filmle birlikte ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini gerçekleştirecek.

    Steven Spielberg'in yönettiği ve Tom Hanks ile Meryl Streep'in başrollerde olduğu The Post filminin senaryosunu Josh Singer'la birlikte yazan Liz Hannah, şu anda Hulu’nun yakında çıkacak olan mini dizisi The Drop Out'da baş yapımcı ve Netflix’in Mindhunter adlı yapımının ikinci sezonunda yazar-yapımcı. Bu senarysouyla yılın başlarında WGA Ödülü'ne aday gösterilen başarılı isim, 2017'de The Post ile Altın Küre'ye aday gösterilmişti.

    Under Another Game hırslı bir karakter hakkında psikolojik bir gerilim olarak tanımlanıyor. Mart 2021'de ABD'den Little Brown ve İngiltere'den Tinder Press yayınevleri tarafından yayınlanmak üzere hazırlandı ve dünya çapında bir düzine dile çevrilmesi bekleniyor.  

    Hannah yaptığı açıklamada, “Post'ta Amy ile işbirliği yapmak hayatımı değiştiren bir deneyimdi ve ilk yönetmenliğimin başka bir yapımcıyla olduğunu hayal bile edemedim. Alexandra’nın unutulmaz romanını ekrana getirmekten onur duyuyorum ve kariyerimin bir sonraki adımını Amy, Rachel, Chris, Ainsley ve Universal ekibiyle başlatmak için sabırsızlanıyorum.”dedi. Universal adına, SVP Production'dan Sara Scott ve yaratıcı yönetici Christine Sun rojeyi denetleyecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top