Hesabım
    Gemma Chan, "Eternals"daki Karakteri Hakkında Konuştu

    Gemma Chan'den açıklama geldi!

    Marvel Sinematik Evreni'nin yakında vizyona girecek zengin kadrolu filmlerinden olan Eternals'ın yıldızı Gemma Chan, film ve karakteri hakkında konuşarak ipuçları verdi. Dedikodulara göre filmde Sersi, Ikaris ve Dane Whitman arasında bir aşk üçgeni olacak. Sersi'ye hayat veren Chan, bu konuya açıklık getirdi.

    Çizgi romanlara göre Sersi, modern zamanlarda New York'ta yaşayan bir Celestialdır. Ikaris kaçırıldığında diğer Eternals ekibini uyarır. Ancak bu kez de bir Deviant olan Kro'nun adamları tarafından kaçırılır. Ölümsüz olan bu karakterin dedikodulara göre bir diğer kahraman olan Dane Whitman ve Ikaris ile bir ilişkisi olacak. Bu konuda Gemma Chan şu sözleri sarf etti: "Hikaye, dünyaya 7 bin yıl önce ayak basan bir grup ölümsüz uzaylıyla ilgili. Yani konu çok geniş bir zaman diliminde geçiyor. Sersi, aralarında insanlara en yakın olanı. Aslına bakılırsa Marvel için çok yeni olabilecek ve benim bu projeye çekilmemi sağlayan iki aşk hikayesi var."

    Sersi'nin aşk üçgeninde adı geçen Dane Whitman çizgi romanlara göre Black Knight adını taşıyor. Süper kötü kahraman Black Knight'ın yeğenidir. Dane'e mistik bir kılıç miras olarak kalır ve bu kılıcın lanetini Dane taşımak zorundadır. Dane, amcasının ölümünün ardından Black Knight adını temizlemek ve onurlarını kurtarmak için savaşma kararı alır. Eternals'ın yanı sıra Avengers ve Defenders ile birlikte savaştığı görülür. Ikaris ise yaklaşık olarak 20 bin yaşındadır. Yıllar önce Dünya yok olma tehlikesi altındayken, Ikaris insanları ve diğer canlıları korumayı kendine görev edinmiştir. Ikaris, en güçlü Eternals üyesi olup, dünyadaki ikinci en güçlü kahraman olarak biliniyor.

    Eternals halkı, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır.. Filmin oyuncu kadrosunda Angelina JolieRichard MaddenSalma Hayek, Gemma Chan, Kit HaringtonKumail Nanjiani, Brian Tyree HenryBarry KeoghanDong Seok MaLia McHugh gibi isimler yer alıyor.

    Eternals, 5 Kasım 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top