Hesabım
    Jamie Foxx, Kesin Olarak "Spawn" Uyarlamasından Ayrıldı

    Spawn, bir kez daha engellerle karşı karşıya.

    Image Comics bünyesindeki Spawn çizgi romanları uzun süredir beyaz perdeye aktarılabilmek için beklemede bulunuyordu. Çizgi romanların yaratıcısı Todd McFarlane'in yönetmen koltuğuna oturacağı Spawn'ın başrolünü Jamie Foxx üstlenecekti. Ancak Foxx'un projeden ayrıldığı açıklandı.

    1997 yılında ilk kez Michael Jai White başrolüyle uyarlanan Spawn, çizgi romanların yaratıcısı Todd McFarlane tarafından bir kez daha uyarlanacaktı. Ancak yönetmenin yaptığı açıklamaya göre film, başrolünü kaybetti. Django Unchained, Ray, Collateral, Dreamgirls gibi yapımların Oscar ödüllü yıldız oyuncusu Jamie Foxx ile anlaşma yapılmıştı. Yönetmen, Foxx'un projeden çekilmesiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Geçtiğimiz hafta bazı heves kırıcı haberler aldım. Bizimle birlikte filmi yapacak Akademi ödüllü birine sahiptik. Ama filmden ayrıldı. Bu kişi var olduğu sürece filmi finanse etmek isteyenler vardı. Ancak programındaki çakışmalar oldu ve bazı şeylerin değişmesi gerekti."

    Henüz yeni bir başrolle ilgili açıklama yapılmadı. 1997 yılında çekilen Spawn'ın konusu ise şöyleydi: Bir görevi sırasında kendi arkadaşları tarafından öldürülen Al Simmons’un hayali, karısını son bir kez daha görebilmektir. Şeytanın bu uğurda ona sunduğu teklif ise, insanlığı tarihe gömmek üzere bir araya getirilen cehennem orduların komutasını üstlenmesidir. Kısa sürede fark edilir ki, bu teklifi kabul eden Simmons’ın eline geçecek olan tek güç cehennem orduları değildir. Simmons, kendi özel güçleriyle bütün bu oyunu bir intikam mücadelesine dönüştürecektir.

    Jamie Foxx'un gelecek projeleri arasında The Wild Bunch uyarlaması da dahil olmak üzere birçok önemli film bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top