Hesabım
    Dwayne Johnson ve Emily Blunt'lı "Jungle Cruise"dan Fragman!

    Jungle Cruise'dan ilk fragman geldi.

    Yıldız oyuncular Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın yepyeni bir maceraya atıldığı Jungle Cruise'dan fragman paylaşıldı. Fragmanda Lily ve Frank'in Amazon topraklarında vahşi canlıların ve doğanın arasında korkusuzca hedeflerine ulaşmaya çalıştıklarını görüyoruz.

    Vizyon tarihi geçtiğimiz sonbahar aylarından 2020'nin yaz aylarına ertelenen ve yılın merakla beklenen filmlerinden Jungle Cruise'un konusu ise şöyle: Kaşif olan Lily Houghton, yeni bir görev ile karşı karşıyadır. Efsaneye göre Amazon’da iyileştirme güçlerine sahip olan bir ağaç vardır ve onu açmanın anahtarı da ok ucudur. Lily, ok ucunu bulunca hikayenin gerçek olup olmadığını anlamak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Lily’nin öncelikle nehirde bulunan bir geçide ulaşması gerekir, bu yüzden de Frank adındaki bir kaptan ile görüşür. Kaptan bu yolculuğun tehlikeli olduğunu söylese de Lily kararından vazgeçmez. Lily, kaptan Frank ile birlikte Amazon ormanlarında macera dolu bir yolculuğa koyulur.

    Son olarak Hobbs & Shaw'da ve Jumanji: The Next Level'da izlediğimiz aksiyon filmlerinin yıldız oyuncusu Dwayne Johnson ve Edge of Tomorrow, A Quiet Place gibi yapımların başarılı oyuncusu Emily Blunt'ın yanı sıra Jungle Cruise'un oyuncu kadrosunda Jesse Plemons, Paul GiamattiEdgar Ramirez gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Shallows, Unknown, Orphan gibi yapımlarla tanıdığımız Jaume Collet-Serra üstleniyor. Senaryoda ise Glenn FicarraMichael Green ve John Requa'nın imzası bulunuyor.

    Fragmanında Karayip Korsanları ile Indiana Jones karışımı gibi görünen Jungle Cruise, ülkemizdeki izleyicileriyle 24 Temmuz 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top