Hesabım
    Roberto Orci, Spider-Man Spin-Off Filminin Senaryosuna İmza Atacak

    Yeni bir Spider-Man spin-off'u geliyor.

    The Amazing Spider-Man 2'nun senaryosunu kaleme alan Roberto Orci'nin Sony ile yeni bir Spider-Man spin-off'u için anlaşma yaptığı açıklandı. Sony'nin genç kahramanı üçüncü filmle birlikte Marvel'dan çıkarmasının ardından yeni planları olduğu böylece ortaya çıktı.

    Sony Pictures Entertainment, Venom, Morbius ve Spider-Man gibi birçok Marvel çizgi roman karakterinin haklarını elinde bulunduruyor. Bu durumda Marvel'dan bağımsız olarak birçok Marvel uyarlaması yapma fırsatı doğuyor. Venom için bir seri oluşturmayı planlayan; Jared Leto başrollü Morbius'un vizyona girmesi için hazırlanan Sony, Spider-Man 3 ile birlikte Peter Parker'ı da Marvel'dan tamamen bağımsız hale getirerek kendi evrenine dahil edecek gibi görünüyor. Bu sırada bir Örümcek Adam spin-off planı da şekilleniyor. The Amazing Spider-Man 2, Fringe, Star Trek, Limitless, Mission Impossible 3, People Like Us gibi yapımlara imzasını atan Roberto Orci, yeni Spider-Man spin-off filminin senaryosunu kaleme alacak. Collider'ın haberine göre spin-off filmi kesin olarak Marvel bünyesinde yer almayacak. Venom, Morbius, Nightwatch, Silk, Silver and Black uyarlamalarının evrenine dahil edilecek.

    Şimdilik Roberto Orci'nin hangi Spider-Man karakterinin solo filmine imza atacağını bilmiyoruz. Ancak bu spin-off'un gündemde bulunan uyarlamalardan Nightwatch ya da Madame Web olma ihtimali var gibi görünüyor. Sony, gelecek projelerinden Morbius'u 31 Temmuz 2020 tarihinde; Spider-Man 3'ü 16 Temmuz 2021'de vizyona sokacak. Venom 2'nin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top