Hesabım
    The Witcher Yazarı Beau DeMayo, "The Witcher: Nightmare of The Wolf"u Değerlendirdi

    The Witcher yazarı, yeni anime film hakkında ne düşündüğünü açıkladı.

    Kitap uyarlaması olan The Witcher'ın ikinci sezonunun izleyicilerine sunulacağı döneme paralel bir tarihte anime film olan The Witcher: Nightmare of The Wolf'un Netflix'teki yerini alması bekleniyor. Vesemir'in geçmiş hikayesini anlatacak olan anime filmi, dizinin senaristlerinden Beau DeMayo değerlendirdi.

    Andrzej Sapkowski'nin yazarı olduğu The Witcher kitap serisinden öncelikle oyuna, sonra da diziye uyarlanan The Witcher'a yeni bir anime film geliyor. Geçtiğimiz ay içerisinde, dizide Kim Bodnia'nın canlandıracağını öğrendiğimiz Vesemir karakterinin geçmişine odaklanacak olan film, The Witcher'ın ikinci sezonuyla birlikte Netflix'te gösterime girecek. The Witcher: Nightmare of The Wolf'un yazarı Beau DeMayo, anime film hakkında şu sözleri sarf etti: "The Witcher'ın yapabilme kapasitesi olan şeylere bakılırsa bunun büyük bir tuval olduğunu düşünüyorum. Aslında kariyerime asistan ve Disney'in animasyon tarafında yönetici olarak başladım. Sektördeki ilk işimi orada kaptım. Lauren (Schmidt) gelip benden senaryo yazmamı istediğinde animasyonla yapabileceğim şeyleri live-action olarak yapamayacağımızın farkındaydım. Bu ikisinin her zaman eşit değerde olması gerekmez. Live-action olarak yaptığımızda aptalca ya da insan gözüne yanlış gelebilecek olup, anime formatında harika görünebilecek animasyona dönüştürebileceğimiz şeyler vardır. Animasyonda böyle bir lütuf ve sanat var. Özellikle anime farklı bir tat verir. Yani bence Lauren ve benim bu ulaştığımız bakış açısı, hangi şekilde hikayeyi aktarmak istememizle ilgiliydi. Size bu hikayeyi anlatamayacağım, ama live-action ile asla anlatamayıp animasyon ile anlatabileceğimiz türde bir hikaye."

    The Witcher: Nightmare of The Wolf için henüz bir tarih verilmedi. Ancak The Witcher'ın ikinci sezonu için 2021 yılı düşünüldüğüne göre, anime filmin tarihi de buna yakın bir zamanda olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top