Hesabım
    John Krasinski, "A Quiet Place 3" Hakkında Konuştu!

    Seri devam edecek mi? Krasinski cevapladı..

    John Krasinski, A Quiet Place'te başrollerden birini oynadığında ve filmi yönettiğinde, aklında devam fikri yoktu. Kıyamet sonrası, bir canavar istilasından kurtulanların hayatta kalmak için sessiz kalması gerektiği heyecan verici korku filmi tek bir film için yazılmıştı. Ancak, bu Paramount Pictures için büyük bir kritik ve finansal hit haline geldiğinde, A Quiet Place 2'yi hazırladı. Şimdi ise üçüncü filmin olasılığı üzerine konuşuyor.

    Krasinski’nin ikinci bölümün senaryosunu okuduktan sonra filmin yıldızı ve Krasinski’nin eşi Emily Blunt, kitap üçlemesini okurken, ikinci bölümdeki gibi hissettiğini söyledi. Blunt, bunu bir gönderme amacıyla mı söyledi? Ufukta bir üçüncü film mi var? Akıllara hemen bu soru geldi ve Krasinski'ye bu soru soruldu. Kendisi devam filmi hakkında şu açıklamayı yaptı;

    “İlginç, ilkini yaparken ikincisini gerçekten düşünmemiştim ama ikiyi yaparken gerçekten bu sorularım oluştu. İlk filmde hikaye için temkinliydim, adeta uzaktan izledim ve hep kendi kendime düşündüm; Bu hikayenin nereye gittiğini keşfetmemiz iyi olmaz mıydı? Bu hikayenin öbür ucunda kim var? Fakat, gerçekten bir devam filmi olacağını hiç düşünmemiştim. Sonra olay yazmaya geldiğinde, bunlarla başladım. Ve bence bu sefer beynim daha sonra bunun ne anlama gelebileceği ile ilgili sorularla dolmaya başladığında, kendimi üçüncü bir soruya hazırlayabilseydim ne yapardım diyerek notlar yazmaya başladım.”

    Krasinski, ikinci bölümü yaparken ne tür sorular sorup yazıyordu? Hangi korkunç görüntüler keşfedilebilir? Bu heyecan verici seri başka nereye gidebilir? Görünüşe göre Krasinski, üçüncü bölüm olması durumunda hazırlıksız yakalanmayacağından emin olmuş gibi görünüyor. Bu arada, bir erteleme olmazsa, A Quiet Place 2, 20 Mart'ta vizyonda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top